LEGO 41666 Friends Andrea's konijnenkubus

6 - 8
LEGO 41666
45 LEGO's
NIEUW
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

LEGO 41666 Friends Andrea's Konijn kubus

LEGO 41666 Friends Zorg samen met Andrea voor haar konijnen. Geef het een wortel te eten. Lees meer...

Zorg samen met Andrea in de tuin voor haar konijn. Geef het melk uit de fles en een wortel om op te knauwen en zet het daarna in zijn hok. Neem de compacte kubus mee als je bij iemand gaat spelen of zet hem neer in je slaapkamer. Met zijn puntoren en schattige konijnengezicht is deze konijnenkubus een echte blikvanger

- LEGO® Friends dierenkubussen zijn een perfect verrassingscadeau voor kinderen die graag creatief bezig zijn. De draagbare set Andrea's konijnenkubus (41666) laat kinderen voor een huisdier zorgen en ziet er fantastisch uit in hun slaapkamer.

- De kubus bevat een LEGO® Friends minipoppetje van Andrea, een konijnenfiguur in 1 van de 4 verschillende kleuren, een hok, paddenstoel en boom om zelf te bouwen, plus een mand met speelgoedaccessoires die de fantasie stimuleren.

- Kinderen kunnen de onderdelen uit de LEGO® Friends kubus halen en ze er na het spelen weer in opbergen om het speelgoed mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje.

- Een leuk verjaardagscadeautje of spontaan idee voor kinderen vanaf 6 jaar die graag voor dieren zorgen en een goede kennismaking met het LEGO® universum.

- Met een lengte van ca. 8 cm en hoogte van ca. 13 cm biedt de kubus groots LEGO® plezier in een compact formaat. Dankzij het schattige konijnengezicht en de stoffen oren (nieuw vanaf januari 2021) ziet hij er ook leuk uit in een kinderkamer.

- Met het populaire Heartlake City speelgoed kunnen kinderen doen alsof ze dieren verzorgen, samen met LEGO® Friends personages waarmee ze zich kunnen identificeren.

- De bouwonderdelen van dit nieuwe LEGO® speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.

- De stenen en onderdelen van creatieve LEGO® cadeaus worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen