LEGO 42125 Technic Ferrari 488 GTE sportwagen

18 +
LEGO 42125
1677 LEGO's
NIEUW
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

LEGO 42125 Technic Ferrari 488 GTE sportwagen

LEGO 42125 Bouw zelf een Ferrari 488 GTE, en win wedstrijden namens het merk met het paard. Lees meer...De Ferrari 488 GTE levert prestigieuze overwinningen voor het Steigerende Paard in 's werelds zwaarste enduranceraces en is een auto die anders is dan alle andere. Nu kun je je eigen LEGO® Technic™ modelversie maken, compleet met authentieke designdetails - net als op het iconische origineel. Getrouwe details Met verbazingwekkende aandacht voor detail, dit raceauto model is een ware uitdrukking van Ferrari's endurance racer. Kenmerken zijn onder andere voor- en achterwielophanging, openslaande deuren, een V8-motor met bewegende zuigers en een stuurwiel dat de auto stuurt. Originele stickers en authentieke kleuren voegen de perfecte afwerking toe aan dit epische model. Ontsnap aan het gewone Deze set maakt deel uit van een collectie LEGO bouwpakketten voor volwassenen die een uitstekend ontwerp waarderen. Deze LEGO Technic bouwset is een nieuw hands-on project voor jezelf, of het ideale cadeau voor een motorsportfan en biedt een meeslepende build met een prachtig weergavemodel om van te genieten
  • Dompel jezelf onder in de spannende wereld van endurance racen en creëer je eigen displayable LEGO® Technic™ modelversie van de iconische Ferrari 488 GTE raceauto.
  • Authentieke kenmerken zijn voor- en achterwielophanging, openslaande deuren, een V8-motor met bewegende zuigers en een goed functionerend stuurwiel.
  • Met originele racestickers en een trouw kleurenschema zal de LEGO® Technic™ Ferrari 488 GTE "AF Corse #51" (42125) een grote plaats innemen in het huis of kantoor van elke motorsportfan.
  • Een lonend bouwproject voor volwassenen en een geïnspireerd verjaardag of speciale gelegenheid cadeau voor iedereen die houdt van endurance racen, Ferrari raceauto's en motorsport. Model meet meer dan 5 inch (13 cm) hoog, 19 inch (48 cm) lang en 8,5 inch (21 cm) breed.
  • Ontdek eenvoudig alle details die binnenin zijn verpakt, dankzij de openslaande deuren en de motorkap. Deze set wordt geleverd met een speciaal bouwinstructieboek met exclusieve content, inclusief details over de auto en het AF Corse 51-team.
  • Met elegante ontwerpen en realistische functies bieden LEGO® Technic™ sets een lonende build en modellen boordevol indrukwekkende functies voor iedereen die geïnteresseerd is in techniek en technologie. LEGO® Technic™ componenten voldoen aan strenge industrienormen om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel en elke keer betrouwbaar zijn - dat is sinds 1958 zo.
  •  LEGO® Technic™ onderdelen worden gedropt, verwarmd, geplet, gedraaid en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.