PLAYMOBIL® 5004 MEGA Boswachters huis

PLAYMOBIL® 5004 MEGA Boswachters huis
PLAYMOBIL® 5004 MEGA Boswachters huis
  • Beschrijving
  • Meer

PLAYMOBIL 5004 Super Grote set met alles van de boswachtersserie. Lees meer...

Van deze enorm grote exclusieve boswachter set is de doos maar liefst 80 cm lang! Deze schitterende set van Playmobil bevat werkelijk een compleet bos met dieren.
De set bevat o.a. bijzonder veel bosdieren, bomen en een boswachtershuis compleet met inrichting, zoals een potkachel, en een keuken met keukenkast, borden, mokken en zelfs een pan. Ook is er een boekenkast met boeken, een schommelstoel, houten bankjes, een tafel en 3 veldbedden met slaapzakken. Er is een overvloed aan voedsel, brood, graan, eieren, worstjes, wortels aanwezig.

De boswachter, zijn vrouw en kind en 2 houthakkers kunnen kiezen met welk voertuig ze op pad gaan. De set bevat een tractor met aanhanger voor boomstammen en een jeep. er allerlei boswachter en houthakker accessoires aanwezig zoals, bijlen, (ketting)zagen, een verrekijker en jachtgeweren.

Verder bevat de set een heus bos. Zo zitten er diverse bomen, één zelfs met uitkijkpost, struiken, paddenstoelen, boomstronken en een vijver in deze set.

Tenslotte zitten er ca. 60 dieren in deze boswachtersset. Zo zijn er dassen, herten, ganzen, honden, poezen, wilde zwijnen, hazen, vossen, bevers, egels, muizen, vlinders, een kikker, specht, salamander, buizerd, uil, et

Boerderij 5004 Grote set met alles van de boswachtersserie
PLAYMOBIL 5+
PLAYMOBIL 5004
OP SET
BESTEL
Gerelateerde Producten