LEGO 80012 Monkie Kid Monkey King Mecha Krijger

9 - 11
LEGO 80012
1629 LEGO's
VERWACHT
  • Beschrijving

LEGO 80012 Monkie Kid Monkey King Mecha Krijger

LEGO 80012 Monkey Kid Monkey King Warrior Mech, voel je de held met deze enorme Monkey Kid Mechakrijger. Lees meer...

LEGO 80012 Monkie Kid Monkey King Warrior Mech

LEGO® Monkie Kid™ fans kunnen helden worden die burgers redden met deze enorme, verstelbare Monkey King mechakrijger (80012) met goudkleurige elementen en een uitschuifbare staf. Deze set bevat ook een noppen schietende speelgoedmecha van de Bull Clone en Pigsy's noedelwinkel voor creatieve verhalen. Een ideaal LEGO cadeau-idee voor kinderen van 10 jaar en ouder inclusief 6 minifiguren plus de gouden staf, een wolk voor Monkie Kid om zelf te bouwen en een minimodel van de Berg van bloemen en fruit om een legendarische scène uit Monkie Kid's levensverhaal na te spelen.

Instructions PLUS!
Instructions PLUS is een digitale, interactieve handleiding waarmee kinderen deze unieke speelset kunnen bouwen. De handleiding is beschikbaar in de gratis LEGO Life app en bevat zoom- en draaifuncties waarmee kinderen de LEGO modellen zelfstandig kunnen leren bouwen.

Bouwen, spelen en leren
LEGO Monkie Kid sets, geïnspireerd op de verhalen over de Monkey King uit de klassieke roman "De reis naar het westen" en geworteld in de Chinese cultuur en waarden, helpen kinderen hun moed en veerkracht te laten groeien door middel van creatief bouwen en spelen