LEGO 70434 Hidden Side Bovennatuurlijke Racewagen

LEGO 70434
244 LEGO's
  • Beschrijving
  • Meer

LEGO 70435 Hidden Side Bovennatuurlijke Racewagen

LEGO 70434 Hidden Side Verken het spannende Newburry met deze geheime en Bovennatuurlijke Racewagen. Lees meer...

Vlieg met de Bovennatuurlijke racewagen naar de Hidden Side voor een fantastische augmented reality-ervaring (AR) voor een of meerdere spelers! Bouw de racewagen met minifiguren van Jack, Vaughn en Schaduwloper, plus een figuur van Spencer de hond. Download de gratis Hidden Side app met augmented reality en scan het model met je smartphone of tablet om een ware spookwereld te onthullen. Neem het daarna op tegen spoken, ga op zoek naar aanwijzingen en versla het eindbaasspook Maxine Turbo en word de
 Kinderen van 7 jaar en ouder zullen dol zijn op deze LEGO® Hidden Side set met een coole racewagen waarmee ze fysieke en digitale LEGO pret kunnen combineren en van een fantastische single- of multiplayer-ervaring met augmented reality kunnen genieten.- Wat zit er in de doos? Deze LEGO® speelset met augmented reality bestaat uit een digitaal interactieve Hidden Side racewagen met coole kenmerken en functies, plus minifiguren van Jack, Vaughn en Schaduwloper, en een figuur van Spencer de hond.- Deze LEGO® racewagen transformeert wanneer je hem scant met een smartphone of tablet met de gratis LEGO AR-app. Vervolgens kunnen kinderen in een spookachtige digitale wereld mysteries oplossen, op spokenjacht gaan en het tegen eindbaasspook Maxine Turbo opnemen.
- Dit LEGO® Hidden Side speelgoed is ideaal voor LEGO fans en kinderen vanaf 7 jaar die van virtual reality en videogames houden. Een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of andere gelegenheid!
- Dit LEGO® Hidden Side Bovennatuurlijke racewagen augmented reality model (70434) is ruim 7 cm hoog, 19 cm lang en 11 cm breed.
- Bouwset zonder batterijen. De Hidden Side AR-app is compatibel met geselecteerde iOS- en Android-apparaten. Controleer de compatibiliteit op www.LEGO.nl/devicecheck. Kinderen moeten hun ouder(s) om toestemming vragen voordat ze online gaan.
- Het is heel eenvoudig om met deze LEGO® Hidden Side bouwset met augmented reality aan de slag te gaan. In de doos en online vind je makkelijk te volgen instructies, dus scheur de zakken met stenen maar open en laat het plezier beginnen!
- Het LEGO® Hidden Side universum bevindt zich in het fictieve stadje Newbury, waar spoken door gebouwen dolen en mensen de stuipen op het lijf jagen. De speelervaring met augmented reality wordt continu aangevuld met nieuwe inhoud, spoken en evenementen.
- LEGO® Hidden Side stenen en onderdelen zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de strengste industrienormen en -eisen waardoor ze elke keer weer consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
- LEGO® Hidden Side stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat alle LEGO speelsets voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.