LEGO 70437 Hidden Side Mysterieuze kasteel

9 - 11
LEGO 70437
1035 LEGO's
SOLD OUT
  • Beschrijving
  • Meer

LEGO 70437 Hidden Side Mysterieuze kasteel

LEGO 70437 Hidden Side Berken het Mysterieuze kasteel van de kwaadaardige Nehmaar Reem. Lees meer...

Betreed het mysterieuze kasteel op eigen risico! Verken het mysterieuze kasteel van de kwaadaardige Nehmaar Reem alleen of speel samen met vrienden online voor een geweldige speelervaring met augmented reality! Bouw het digitaal interactieve bouwwerk met Jack, Parker, Vaughn, Nehmaar Reem en 2 minifiguren van Schaduwloper. Download vervolgens de Hidden Side app met augmented reality en scan het model met je smartphone of tablet om een digitale wereld boordevol actie te ontdekken!
- Deze LEGO® Hidden Side bouwset combineert de vrije, creatieve speelmogelijkheden van LEGO bouwspeelgoed met digitaal speelplezier, voor een spannende augmented reality-ervaring (AR) voor een of meerdere spelers. Ideaal voor kinderen van 9 jaar en ouder.- Wat zit er in de doos? Een digitaal interactief LEGO® Hidden Side kasteelmodel met een heleboel handmatige functies, waaronder een toegankelijke observatoriumtoren, plus minifiguren van Jack, Parker, Vaughn, Nehmaar Reem en 2 Schaduwlopers.- Het model van het mysterieuze kasteel komt tot leven wanneer je het scant met een smartphone of tablet met de gratis LEGO® Hidden Side AR-app. Kinderen kunnen dan in een spookachtige digitale wereld mysteries oplossen, op zoek gaan naar voorwerpen en op spokenjacht gaan.- Ben je op zoek naar het ideale cadeau voor kinderen van 9 jaar en ouder voor een verjaardag of andere gelegenheid? Deze LEGO® Hidden Side speelset boordevol actie is een geweldig cadeau voor LEGO bouwers en fans van virtual reality en videogames.- Deze LEGO® Hidden Side Mysterieus kasteel (70437) speelset met augmented reality is ruim 34 cm hoog, 31 cm breed en 27 cm diep.- Bouwspeelgoed zonder batterijen. De Hidden Side AR-app is compatibel met geselecteerde iOS- en Android-apparaten. Controleer de compatibiliteit op www.LEGO.nl/devicecheck. Kinderen moeten hun ouder(s) om toestemming vragen voordat ze online gaan.
- Het is heel eenvoudig om met dit LEGO® Hidden Side speelgoed met augmented reality aan de slag te gaan. In de doos en online vind je makkelijk te volgen instructies, dus scheur de zakken met LEGO stenen maar open en laat het plezier beginnen!
- Het LEGO® Hidden Side universum bevindt zich in het fictieve stadje Newbury, waar spoken door gebouwen dolen en mensen de stuipen op het lijf jagen. De speelervaring met augmented reality wordt continu aangevuld met nieuwe inhoud, spoken en evenementen.
- De LEGO® Hidden Side bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen waardoor alle stenen en onderdelen consistent, compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
- De LEGO Groep gooit, verhit, plet, draait en analyseert de stenen en onderdelen om ervoor te zorgen dat elke LEGO® Hidden Side speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.
Gerelateerde Producten