LEGO 43182 Mulans trainingsplaats

LEGO® 43182
157 LEGO's
 • Beschrijving
 • Meer

LEGO® 43182 Mulans trainingsplaats

LEGO 43182 Mulans trainingsplaats, fans van Mulan, Kriki en het paard Khan zullen deze set geweldig vinden. Lees meer...

Er staan fans van Disney's Mulan, Kriki en het paard Khan onverwachte ontdekkingen te wachten met deze schattige LEGO® ǀ Disney Mulans trainingsplaats (43182) set. Deze unieke speelset bestaat uit een trainingsgedeelte met poort, vuurwerkschieter en tokkelbaan, plus een bouwbare pruimenboom met opbergruimte. Deze leuke set biedt kinderen talloze fantasierijke speelmogelijkheden. Ontdek de verborgen geheimen Jonge kinderen kunnen de meest creatieve rollenspellen bedenken met deze geweldige set, waarmee zowel alleen als in combinatie met andere LEGO ǀ Disney sets kan worden gespeeld voor nog meer spannende speelmogelijkheden. Bovendien is de set voor jonge fans van Mulan een ideaal cadeau voor de feestdagen of een verjaardag. Bekende personages om mee op avontuur te gaan Dit sprookjesspeelgoed is inclusief een minipoppetje van Disney prinses Mulan, plus een LEGO® Disney figuur van Khan het paard en een element gedecoreerd met Kriki en zijn kooi zodat kinderen snel en eenvoudig kunnen beginnen met spelen. Hun creativiteit en fantasie worden gestimuleerd wanneer ze hun eigen wereld vol speelplezier en avontuur creëren
 • Inspireer leuke rollenspellen op basis van de film met deze LEGO® ǀ Disney (43182) set met personages uit Disney's Mulan. Kinderen kunnen samen met Mulan trainen, bij de trainingsplaats van een kopje thee genieten en vuurwerk afsteken vanaf het dak van de poort.
 • Er staan kinderen tal van avonturen te wachten met deze spannende set. De trainingsplaats heeft een tokkelbaan en op het dak van de poort staat een vuurwerkschieter. De bouwbare pruimenboom kan worden geopend om de verborgen ruimtevoor het zwaard van Disney prinses Mulan, haar koffer en kaptafeltje te onthullen.
 • De geliefde personages in deze set zijn geweldig om mee te spelen en kunnen worden gecombineerd met andere figuren voor nieuwe verhalen. Kinderen kunnen samen met Disney's Mulan in het paviljoen trainen en theedrinken en de set met andere sets combineren voor nog meer creatieve speelmogelijkheden.
 • Fans van Disney's Mulan zullen deze set geweldig vinden. De unieke, gedetailleerde trainingsplaats, bouwbare pruimenboom en Disney's Mulan, Kriki en haar paard Khan zijn voor kinderen vanaf 5 jaar een erg leuk cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid.
 • Ontworpen voor training én ontspanning. De poort in deze spannende speelset is ca. 16 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep – precies groot genoeg voor coole, fantasierijke avonturen.
 • Gevoed door kinderfantasie voor urenlang onbegrensd speelplezier! Dit eenvoudig te bouwen, batterijloze speelgoed helpt de zelfstandigheid en het probleemoplossend vermogen van kinderen te vergroten en geeft hen bovendien de voldoening van het helemaal zelf bouwen.
 • Open de doos en het spel kan meteen beginnen. De gemakkelijk te volgen instructies zorgen ervoor dat het bouwen voor kinderen een eitje wordt, waardoor ze op leuke wijze creatief bezig kunnen zijn en zullen ervaren hoe fijn het is om zelf nieuwe verhalen te bedenken of bekende verhalen uit de film na te spelen.
 • Laat kinderen gedetailleerde personages en speelplekken ontdekken met de LEGO® ǀ Disney verzamelsets. Deze slimme speelset bevat verschillende spelstarters en stimuleert creatieve speelmogelijkheden waarmee kinderen belangrijke vaardigheden kunnen opdoen.
 • LEGO® stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
 • Bij de LEGO Groep gooien, verhitten, pletten, draaien en analyseren we de LEGO® stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elkebouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen