LEGO 71699 Ninjago Thunder Raider

LEGO® 71699
576 LEGO's

LEGO 71699 Ninjago Thunder Raider

LEGO® 71699 Ninjago Thunder Raider

LEGO 71699 Deze coole Thunder Raider is ideaal voor kinderen die dol zijn op Ninja;s en voertuigen. Lees meer...

 • Beschrijving
 • Meer
De coole Thunder Raider (71699) met 5 minifiguren is het ideale speelgoed voor kinderen die dol zijn op ninja's, mecha en voertuigen. Ontdek een wereld vol spannende speelmogelijkheden met dit avontuurlijke 2-in-1 speelgoed. Kinderen kunnen het enorme voertuig bouwen en de mecha aan de achterkant vervolgens loskoppelen zodat ze, wanneer ze samen met een vriendje spelen, allebei hun eigen ninjaspeelgoed hebben. Het perfecte LEGO® cadeau voor kinderen Kinderen kunnen zich onderdompelen in de rijke geschiedenis van LEGO NINJAGO® door deze coole Legacy ninja mechaspeelset te bouwen, een vernieuwde versie van het actiespeelgoed uit seizoen 3 van de tv-serie. Hiermee kunnen kinderen geweldige duels tussen de ninja's, Overlord en de Nindroid-krijger naspelen. Leuk bouwspeelgoed voor kinderen Met de LEGO NINJAGO ninjaspeelsets ontdekken kinderen een fantasiewereld boordevol actie waarin ze van fantasierijk speelplezier kunnen genieten door in de huid van de mini-ninja's te kruipen en het tegen het kwaad op te nemen. Kinderen zullen helemaal in de wolken zijn wanneer ze met de ninjasets, NINJAGO mecha, auto's, draken en tempels tal van rollenspellen naspelen
 • Bouw met dit LEGO® NINJAGO® Legacy Thunder Raider 2-in-1 actiespeelgoed een enorm voertuig met aan de achterkant een krachtige ninja-mecha die kan worden losgekoppeld. Kinderen zullen dol zijn op de vele mogelijkheden dat dit LEGO speelgoed te bieden heeft.
 • Deze ninjaspeelset bestaat uit een NINJAGO® voertuig met los te koppelen ninja-mecha en 5 minifiguren: Jay, Cole, Lloyd, Overlord en een Nindroid-krijger. Kinderen zullen het geweldig vinden om met deze ninja-actiefiguren verhalen te bedenken.
 • Koppel de LEGO® NINJAGO® mecha los om de 2 projectielen te onthullen. De mecha heeft in iedere arm een wapen met veermechanisme dat kan worden afgevuurd en de ninjafiguren hebben allemaal hun eigen wapen: Lloyd heeft een zilveren katana en Overlord een kettingzaag.
 • Dit ninjaspeelgoed met 576 onderdelen is voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar een leuke bouwuitdaging en een geweldig LEGO® cadeau voor elke gelegenheid. De speelset stimuleert kinderen om met hun favoriete ninja's de meest fantasierijke verhalen te bedenken.
 • LEGO® NINJAGO® actiespeelgoed heeft een ideaal formaat om zowel thuis als onderweg mee te spelen. Dit ninjamodel is ca. 15 cm hoog, 14 cm lang en 16 cm breed.
 • Voor deze avontuurlijke bouwset zijn geen batterijen nodig. De set wordt gevoed door de passie voor NINJAGO® van kinderen en hun enthousiasme om leuke scènes na te spelen. De Overlord heeft geen tijd om zich voor de ninjakrijgers te verstoppen!
 • Ben je op zoek naar het ideale LEGO® cadeau voor een jonge bouwer? Dan is dit precies wat je moet hebben! Bij de stenen horen gemakkelijk te volgen instructies waardoor kinderen de ninjaspeelset snel en eenvoudig kunnen bouwen en de actie direct kan beginnen.
 • Met de avontuurlijke LEGO® NINJAGO® bouwsets ontdekken kinderen een wereld vol fantasierijke actie waarin ze met hun favoriete ninja's verhalen kunnen bedenken en het kunnen opnemen tegen duistere krachten.
 • LEGO® stenen voldoen al meer dan 60 jaar aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent zijn en iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen zijn. LEGO stenen leveren altijd kwaliteit – op aarde en in NINJAGO® City!
 • Alle LEGO® stenen en onderdelen worden grondig getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. LEGO bouwsets bieden kinderen en volwassenen zorgeloos speelplezier
Anderen bestelden ook: