Als je wat zoekt, dan ligt het natuurlijk altijd onderop. Zoek je een LEGO® steentje, dan kun je het beste de LEGO® bak op z’n kop zetten. Wedden dat het steentje dan bovenop komt te liggen! Maar wie stopt de LEGO® weer in de bak? Voor een opgeruimd huis, moet je politieagent spelen met geruzie tot gevolg. Of....... je lost het slimmer op. Met de Toys Bag van Bag System.

Toysbag Ø 100 CM

Toysbag Ø 100 CM
Toysbag Ø 100 CM
BESTEL

Het vrolijk rode of groene speel kleed heeft een doorsnee van 1,5 meter. Uiteraard kan het in de wasmachine, zodat ongelukjes ook weer snel verholpen kunnen worden.

Zijn de kinderen uitgespeeld? Dan gebruik je de Toys Bag toch zelf? Je kunt het kleed bijvoorbeeld als picknickkleed en -tas gebruiken. De Toys Bag is op verschillende manieren te gebruiken. 2TTOYS levert kwaliteit, maar stunt ook graag met prijzen. Bij 2TTOYS bestel je de Toys Bag voor een onwaarschijnlijk lage prijs. Dat is een kleine investering voor een opgeruimd huis.

Materiaal: Polyester 600 PU
Hoogte opbergzak: 60 cm (piramidevormig)De Toys Bag is een speelkleed en opbergsysteem in één. Dankzij drie stevige ritsen bouwt u of uw kind het speelkleed eenvoudig om naar een piramidevormige opbergzak.