LEGO® DUPLO® 10895 Emmet and Lucy's

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10895
53 LEGO's
BESTEL

LEGO DUPLO 10895 Help je peuter bij de verdediging van Emmet en Lucy, van The LEGO Movie. Lees meer...

Laat je peuter kennismaken met de kleur en de creativiteit van DE LEGO® FILM 2™ met dit LEGO DUPLO® 10895 peuterspeelgoed Visite voor Emmet en Lucy van de DUPLO Planeet. Kleine fans van Emmet en Lucy zullen het geweldig vinden om ze te helpen zich te verdedigen tegen de eenvoudig te bouwen buitenaardse wezens! Gooi daarna alle vrolijk gekleurde, stevige DUPLO stenen door elkaar, zodat jonge kinderen hun eigen aliens kunnen maken en hun fantasie en fijne motoriek ontwikkelen terwijl ze hun best doen om de volgende meesterbouwer te worden! Inclusief 2 LEGO DUPLO figuren: Emmet en Lucy, plus 4 bouwbare buitenaardse wezens.

LEGO® DUPLO® 10886 Mijn eerste auto's

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10886
34 LEGO's
BESTEL

LEGO 10886 Help je peuter voertuigen te bouwen met deze vrolijke autoset. Lees meer...

Peuters zullen veel plezier beleven aan het bouwen en herbouwen van de kleurige voertuigen van LEGO® DUPLO® 10886 Mijn eerste auto creaties. Help ze om de kleuren bij elkaar te zoeken en bouw een helikopter, een taxi, een vuilniswagen en een brandweerauto voor peuters. Je kunt ook de stenen door elkaar husselen en zelf allerlei eenvoudig te bouwen auto's bedenken en maken door een paar van de stevige DUPLO stenen te combineren. Deze autospeelgoedset voor peuters draagt bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek, prikkelt de fantasie en leert peuters om dingen te maken en te laten bewegen via het klassieke spelen met autootjes. DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes

LEGO® DUPLO® 10885 Dierenpuzzel

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10885
BESTEL

LEGO 10885 Beleef plezier met het stapelen van de stenen van deze 5  dierenpuzzels. Lees meer...

Met LEGO® DUPLO® 10885 Mijn eerste leuke puzzel voor peuters kunnen heel jonge kinderen op een eenvoudige en leuke manier beginnen met het bij elkaar zoeken, bouwen en stapelen van blokken. Bouw aan de band met je peuter terwijl je helpt de stenen op kleur te sorteren en in de goede volgorde te stapelen. Zo maken jullie samen deze eenvoudige, favoriete dierenpuzzels voor kinderen. Maak de stenen vervolgens weer los, hussel ze door elkaar en laat je kleintje erop los fantaseren door eigen diercreaties te maken! De DUPLO stenen in deze leuke blokkenpuzzel voor peuters zijn speciaal ontwikkeld voor veilig spelen door kleine handjes.

Maak leuke puzzels met duplo

LEGO® DUPLO® 10863 Mijn opbergdoos

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10863
1
BESTEL

LEGO DUPLO 10863 Peuters hebben plezier bij het bouwen van hun dierentrein. Lees meer...

Peuters zullen zoveel plezier hebben bij het bouwen van hun eigen dierentrein met de My First Animal Brick Box! Help ze de stenen in verschillende kleuren te sorteren en praat over elk iconisch dier terwijl je ze bouwt en geniet van creatief samenspel: een olifant met een glijbaan voor een slurf, een krokodil met scharnierende kaken, een leeuw met open mond, een giraffe met een bocht nek en een witte vogel. De heldere en dikke LEGO® DUPLO®-stenen zijn speciaal ontworpen om leuk en veilig te zijn voor kleine handen en worden geleverd in een handige opbergdoos.

LEGO® DUPLO® 10862 Mijn eerste Feest

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10862
1
BESTEL

LEGO DUPLO 10862 Maak leuke kleurrijke taartjes voor elk soort geweldig feest  Lees meer...

Maak kleurrijke cakes voor elk soort feest met LEGO® DUPLO® My First Celebration. Veel plezier met je kleuter als ze 3 individuele cakes en een grote laag cake bouwen! Peuters zullen er dol op zijn om de kaarsen en decoraties erop te leggen, dan de grote cake in 4 stukken te splitsen en te delen met familie of vrienden terwijl ze leren over verschillende gelegenheden en hoe we ze vieren. DUPLO babybakstenen zijn speciaal ontworpen om leuk en veilig te zijn voor kleine handen.

LEGO® DUPLO® 10861 Herken emoties

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10861
1
BESTEL

LEGO DUPLO 10861 Fel gekleurde blokken om emoties uit te leggen en te begrijpen. Lees meer...

Help uw peuter om verschillende emoties te herkennen en te begrijpen, gebruikmakend van deze heldere, te bouwen karakters gemaakt van dikke LEGO® DUPLO® stenen die speciaal zijn ontworpen om leuk en veilig te zijn voor kleine handen. Verander de dubbelzijdige gezichtsbakstenen om verschillende gezichtsuitdrukkingen te verkennen en gebruik de dubbelzijdige verhaalstenen om je eigen verhalen over stemmingen en gevoelens te creëren. Er zijn uren plezier te beleven samen met deze grote stenen, en het ontwikkelen van taalvaardigheden onderweg.

LEGO® DUPLO® 10860 Race wagen

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10860
1
BESTEL

LEGO DUPLO 10860 Mijn eerste race auto, hiermee win je alle wedstrijden, zeker weten. Lees meer...

Kleine coureurs zullen dolgraag deze My First Raceauto set bouwen en herbouwen voor eindeloos rijplezier. Het is eenvoudig voor jonge kinderen om te bouwen, fijne motoriek en vroege constructievaardigheden te ontwikkelen, en het is een leuk voorschoolse speeltje om mee te nemen en te spelen, waar je ook bent! Verander de versierde chauffeursteen om te kiezen wie de auto bestuurt! LEGO® DUPLO®-stenen zijn speciaal ontworpen om leuk en veilig te zijn voor kleine handen.

LEGO® DUPLO® 10858 Puzzeldieren

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10858
1
BESTEL

LEGO DUPLO 10858 Leer je kind met 3 leuke puzzels meer over kleuren en huisdieren! Lees meer...

Help je kind kleurrijke 3D-puzzels te bouwen van grote LEGO® DUPLO® stenen. Peuters zullen het heerlijk vinden om de babystenen te sorteren in 3 verschillende kleuren en om te bekijken welk dier ze met elke kleur kunnen bouwen. Gebruik de stenen met opdruk om verhalen te bedenken en de taalvaardigheid te ontwikkelen terwijl je dreumes ontdekt wat de verschillende huisdieren graag eten. DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes.

LEGO® DUPLO® 10852 Mijn eerste Vogel

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10852
1
BESTEL

LEGO DUPLO 10852 De fantasie van kleine bouwers krijgt vleugels met deze kleurige papegaai. Lees meer…

Je peuter zal veel plezier beleven aan deze vrolijk gekleurde LEGO® DUPLO® papegaai! Met het eenvoudig te bouwen model kunnen de bouwvaardigheid en de fijne motoriek worden gestimuleerd. Zet de fantasie aan het werk door de stenen op andere manieren te combineren en verschillende kleurige vogels te bouwen. DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor veilig gebruik door kleine handjes.

LEGO® DUPLO® 10851 Gele schoolbus

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10851
1
BESTEL

LEGO DUPLO 10851 Kleine buschauffeurs gaan direct aan de slag met bouwen en spelen. Lees meer…

Voor peuters is er weinig leuker dan zelf deze schattige gele bus steeds opnieuw te bouwen en ermee rond te rijden. Met deze simpele set kunnen de fijne motoriek en de bouwvaardigheid worden gestimuleerd en de raam-elementen met opdruk van figuren zetten aan tot rollenspel. LEGO® DUPLO® stenen zijn speciaal ontwikkeld voor veilig gebruik door kleine handjes

LEGO® DUPLO® 10845 Draaimolen

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10845
1
BESTEL

LEGO DUPLO 10845 Draai de kegel om de hele draaimolen in beweging te zetten! Lees meer…

Laat je kind kennismaken met de beginselen van oorzaak en gevolg met deze zelf te bouwen draaimolen van stevige LEGO® DUPLO® stenen. Als de bovenkant van de draaimolen wordt rondgedraaid, gaan de stoeltjes die op de speciale tandwielen staan ook draaien. Bij de set horen drie DUPLO figuurtjes van kinderen en verschillende stenen met opdruk om bij elkaar te zoeken: er valt van alles te beleven en te leren met deze leuke set.

LEGO® DUPLO® 10832 Feest picknick

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10832
1
BESTEL

LEGO DUPLO 10832 Ga lekker spelen in het park en een verjaardags picknick. Lees meer…

Speel alledaagse gebeurtenissen na in LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad: een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuurtjes. Wat een feest voor jonge kinderen! Samen met oma naar het park met ballonnen en spulletjes voor een speciale verjaardagspicknick. Uren speelplezier met de wip die echt kan bewegen, de boom die je zelf kunt bouwen en de picknickdeken! Inclusief drie DUPLO figuren plus een figuurtje van een eekhoorn.

LEGO® DUPLO® 10817 Creatieve kist

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10817
1
BESTEL

LEGO DUPLO 10817 Creatief in alle seizoenen met de LEGO® DUPLO® creatieve kist. Lees meer…

Met deze set kunnen jonge bouwers het hele jaar door creatief zijn met LEGO® DUPLO®: bouw een lentekuikentje, een lekker ijsje voor de zomer, een boom in herfstkleuren of een winterse sneeuwpop. De bijgesloten bouwkaarten en stenen met opdruk bieden inspiratie voor eenvoudige modellen en stimuleren de fantasie van je kind. LEGO® DUPLO® stenen zijn speciaal ontworpen om veilig te kunnen worden gebruikt door kinderhandjes.

LEGO® DUPLO® 10809 Mijn eerste Duplo

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10809
1
BESTEL

LEGO DUPLO 10809 Politiepatrouille,Stop de dief en sluit hem op in het politiebusje. Lees meer…

LEGO® DUPLO® Politiepatrouille is het ideale speelgoed voor spannend rollenspel. Het busje heeft wielen die kunnen draaien. De laadruimte kan van de wagen worden afgehaald en worden gebruikt als kleine, los staande gevangenis met beweegbare deur. Het bankgebouw biedt een leerzame maar toch eenvoudige bouwuitdaging zodat er snel mee kan worden gespeeld. Inclusief 2 LEGO® DUPLO® figuren: een politieagent en een boef.

LEGO® DUPLO® 2304 Grote DUPLO Bouwplaat

1 - 2
LEGO® DUPLO® 2304
1 LEGO's
NIET MEER BESTELBAAR
BESTEL

LEGO DUPLO 2304 Alle bouwwerken hebben een solide ondergrond nodig. Lees meer…

Met dit grote formaat kunnen kinderen de wereld die ze gebouwd hebben, uitbreiden.

LEGO® DUPLO® 10897 Mijn eerste Minnie

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10897
10 LEGO's
BESTEL

LEGO DUPLO 10897 Bouw aan de band met je kleine Disney fan met deze Mijn eerste Minnie. Lees meer...

puzzel met minnie

LEGO 10897

Kleine Disney fans zullen genieten van deze Mijn eerste Minnie creatie: een 3D Minnie Mouse puzzel die gemaakt is van stevige LEGO® DUPLO® stenen. Door de eenvoudige torenconstructie is dit Disney Juniors Minnie Mouse speelgoed gemakkelijk te bouwen; je peuter zet de verschillende delen in de juiste volgorde op elkaar om het lichaam van Minnie te maken. De puzzel bevat ook een haarstrik en 2 verschillende outfits voor Minnie die kunnen worden gecombineerd, zodat de creativiteit van kinderen wordt gestimuleerd terwijl ze Minnie herbouwen met verschillende looks. DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes.  te maken. De puzzel bevat ook een haarstrik en 2 verschillende outfits voor Minnie die kunnen worden gecombineerd, zodat de creativiteit van kinderen wordt gestimuleerd terwijl ze Minnie herbouwen met verschillende looks. DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes

LEGO® DUPLO® 10898 Mijn eerste Mickey

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10898
9 LEGO's
BESTEL

LEGO DUPLO 10898 Bouw en speel met je peuter en jullie favoriete Disney Mickey creatie. Lees meer...

LEGO® DUPLO® 10898 Mijn eerste Mickey

Peuters zullen het fantastisch vinden om hun favoriete Disney personage steeds opnieuw te bouwen met LEGO® DUPLO® 10898 Mijn eerste Mickey creatie! Deze 3D-puzzel van stevige LEGO® DUPLO stenen is eenvoudig te bouwen. Help je peuter bij de ontwikkeling van de fijne motoriek door de lichaamsdelen in een eenvoudige torenconstructie te stapelen en zo Disney Juniors Mickey Mouse speelgoed te maken om steeds weer mee te spelen. Jonge kinderen kunnen hun creativiteit uiten doordat ze Mickey in 2 verschillende outfits kunnen bouwen: met kleren voor overdag of met een pyjama met slaapmuts. DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes
BESTEL

LEGO DUPLO 10835 Speel alledaagse gebeurtenissen na in dit leuke familiehuis. Lees meer...

Speel alledaagse gebeurtenissen na in LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad: een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuurtjes. Er zijn eindeloze speelmogelijkheden met dit eenvoudig te bouwen huis waarin van alles kan worden geoefend: opstaan en aankleden, eten klaarmaken en opdienen, de auto wassen en ga zo maar door. Volop rollenspel en leerzame activiteiten dus, met het naspelen van het dagelijks leven met de drie DUPLO figuurtjes.

LEGO® DUPLO® 10913 Duplo Opbergdoos

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10913
65 LEGO's
BESTEL

LEGO 10913 Deze veelzijdige speelset zit boordevol ideeen en inspiratie voor peuters. Lees meer...

Wanneer je de doos met dit kleurrijke assortiment LEGO® DUPLO® stenen opent, opent zich een wereld vol creatief spel dat het ontwikkelingsproces stimuleert. Deze veelzijdige speelset zit boordevol ideeën en inspiratie voor peuters. Er is een auto met bewegende wielen, een dak, een raam, bloemen, een brood... die allemaal kunnen worden gecombineerd met de vele stenen en onderdelen voor eindeloos fantasierijk speelplezier. Je kunt je kind zelfs laten kennismaken met de cijfers 1, 2 en 3 dankzij de vrolijke stenen

LEGO® DUPLO® 10915 Alfabet vrachtwagen

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10915
36 LEGO's
KORTING
BESTEL

LEGO 10915 Peuters bouwen, spelen en leren het alfabet met deze DUPLO alfabet vrachtwagen. Lees meer...

LEGO® DUPLO® 10915 Alfabet vrachtwagen

Met de LEGO® DUPLO® Alfabet vrachtwagen kunnen jonge kinderen creatief bouwen, fantasierijk spelen en tegelijkertijd letters leren. Het ultieme leerzame speelgoed voor peuters! Speelgoed om kinderen het alfabet te leren Peuters verbeteren hun fijne motoriek als ze de letterstenen op de vrachtwagen stapelen. Wanneer ze fantasierijke avonturen spelen met de jongen, het meisje en de beer, ontwikkelen ze hun visuele en ruimtelijke bewustzijn. De 26 letterstenen bieden volop mogelijkheden om vertrouwd te raken met de letters van het alfabet en de taalvaardigheid te verbeteren. En als ouders en verzorgers meespelen, kunnen zij waardevolle ontwikkelingsmijlpalen met hun kleine bouwer delen. Onweerstaanbaar leerzaam bouwspeelgoed voor peuters LEGO DUPLO speelsets brengen vrij spel, zelfexpressie en leren binnen handbereik van peuters. Ze zijn ontworpen met het oog op de behoeften en interesses van peuters en kleuters – die kleine handjes kunnen haast niet wachten om de peutervriendelijke stenen vast te pakken en te beginnen met bouwen!