Zelf is Simone een druk bezette onderneemster, maar al jarenlang is ze verbonden aan het Ouder Kind Centrum (OKC) wat sinds kort "Meer" genoemd wordt. Naast haar bedrijf 2T-Company wilde ze graag iets terug doen voor de samenleving. Ze richtte "Samen Plezier" op en ieder jaar gaat er een bus met vrouwen en kleine kinderen op vakantie. Gezinnen die anders nooit op vakantie zouden gaan.

Naast de jaarlijkse vakantie organiseert ze ook uitstapjes met een leerzaam karakter. Maar bovenal gewoon gezellig, en dat is soms broodnodig als je de verhalen hoort van de uitdagingen van de vrouwen.

Stichting Samen Plezier heeft het ANBI status waardoor giften Fiscaal aftrekbaar zijn.

Inmiddels is de stichting uitgegroeid tot een geheel van vrouwen die door ieders' eigenschappen als puzzelstukjes in elkaar passen. Ze helpen elkaar. Met elkaar en voor elkaar. Met integreren. Vraagstukken oplossen, maar ook door eens naar elkaar te luisteren. De winkel van Simone op Orthen in 's-Hertogenbosch is een afgifte punt voor alledaagse dingen die mensen kunnen missen maar anderen niet.... simpele dingen zoals een maxicosi... een jas... strijkijzer... hiervoor werkt Simone samen met "The Gift". Menno maakt websites voor anderen en in plaats van daar een vergoeding voor te vragen storten de bedrijven of personen een gift in de kas van de stichting. Simone is via haar bedrijf 2T2B actief met bewindvoering en budgetcoaching voor mensen die dat nodig hebben.

Simone en Menno doneren jaarlijks een gedeelte van de omzet van 2TTOYS aan de stichting en zetten zich met raad en daad in voor anderen. Om uit de problemen te komen of te blijven.... Met officiële correspondentie.... Met het starten van een winkel....

Ben je benieuwd wat Simone en Menno nog meer doen voor de samenleving... loop eens binnen en wordt geïnspireerd!

Klik op het logo bovenaan deze pagina om naar de site van Samen Plezier te gaan. is in 2005 ontstaan uit de wens van Simone en Menno van Nuland om leuke uitstapjes te organiseren voor moeders met kinderen en een financiële, economische of andere uitdaging in het leven.