LET OP: BIJ VERZENDING VIA KIALA IS HET NIET MOGELIJK OP HET AFHAAL PUNT TE BETALEN. DE BETALING DIENT VOOR HET ITEM WORDT VERSTUURD AAN 2TTOYS WORDEN VOLDAAN.


Door je drukke planning ben je niet vaak thuis. Je wil je zich geen zorgen maken over het tijdstip van leveren van jouw bestelling en je wil je dag niet laten beïnvloeden door het wachten op je bestelling. Met de service van Kiala hoef je je zich geen zorgen meer te maken over de levering van je pakketten. Je kunt je pakketten afhalen waar en wanneer je wil!

Je pakket wordt geleverd binnen 24 uur na de ontvangst van het pakket in het Kiala sorteercentrum*. Via www.kiala.nl/tnt kun je jouw pakket op ieder moment op de voet volgen.

Je pakket wordt geleverd in een Kiala Punt (supermarkten, benzinestations, krantenwinkels, bloemenwinkels) van jouw keuze. Er is altijd een Kiala Punt bij jou in de buurt of vlak bij je werk of de school van je kinderen.

Is je pakket aangekomen in het Kiala Punt? Je wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht via e-mail, sms of telefoon.

Nadat je een bericht van Kiala hebt ontvangen, kunt je je pakket afhalen zonder te wachten in lange rijen.

's Ochtends vroeg, ‘s middags, ’s avonds tot 19.00 of 20.00 uur, op zaterdag en soms zelfs op zondag: je haalt je pakket af waar en wanneer het jou het beste uitkomt.

Het Kiala Punt vraagt je om een een identiteitsbewijs, daarna ontvangt je direct jouw pakket. Je tekent op de Kiala terminal bij ontvangst van je pakket. 

Wil je je pakket terugsturen? Met Kiala is dat heel eenvoudig. 2TTOYS is aangesloten bij Kiala. Zorg voor een voldoende stevige verpakking en breng je pakket vervolgens naar een Kiala Punt van jouw keuze. Let op: lees de VOORWAARDEN voor de spelregels van het retourzenden.

 

UPDATE PER 25-5-2018