Natuurlijk ben je benieuwd wie er werken bij 2TTOYS, de leukste LEGO® winkel van Nederland met hoge kortingen op het assortiment.

Simone de directrice

Simone is de oprichtster van www.2ttoys.nl. Ze is het bedrijf als hobby begonnen en eigenlijk is het dat nog steeds. MAIL of bel haar als je vragen hebt. 06-20653022

Menno de webmaster

Menno bouwt websites, dat doet hij in zijn vrije tijd en als hobby. Heb je tips over de websites, stuur menno een berichtje

Arie van Animatie

Altijd goed gehumeurd is Arie echt een aanwinst voor ons bedrijf. Maar hij laat je soms wel ineens schrikken met zijn toeter!

Ben afdeling bejaarden

Onze winkel is zo groot dat er wel eens een bejaarde de weg kwijt raakt. Gelukkig is er Ben die ze dan weer de juiste richting op stuurt.

Eduard afdeling Elvis

Eduard komt vaak in zijn Elvis kostuum naar de winkel. Hij is altijd vriendelijk en vrolijk... tenzij je op zijn Blue Suede Shoes gaat staan!

Dennis de DJ

De muziekale omlijsting van www.2ttoys.nl wordt verzorgd door Dennis... als hij niet aan het draaien is op Ibiza of ander feesteiland

Isaac van insecten verdeling

Pas op muggen en vliegen. Isaac pakt je genadeloos aan! Maak maar snel dat je wegkomt.

Sid Afdeling sanitair

Bezoek je de winkel dan moet je misschien plassen. Sid is al jaren verantwoordelijk voor al het sanitair in de shop. Is er een rubbertje kapot, geen paniek, Sid fixt het wel!

Kim afdeling kippen en hanen

Onze Kim komt altijd op onmogelijke tijden naar de 2T-shop, vaak moet ze gewoon even haar ei kwijt. Zoek je kip, dan ben je bij Kim aan het juiste adres!

Marco de monteur

Ook bij www.2ttoys.nl gaat er wel eens iets stuk. Marco komt dan snel in actie en repareert de boel... tenminste als hij niet werkt bij "Operation Repo"

Sam Afdeling Samba en ballen

We wisten zelf ook niet dat we deze afdeling hadden maar schijnbaar is Sam daarvoor verantwoordelijk. Wat hij precies doet... geen idee. Hij roept wel vaak "ole".