Bouw je eigen LEGO® Robot met de krachtige LEGO® MINDSTORMS® EV3!

LEGO® 31313 Mindstorms Robot

LEGO 31313 Mindstorms pakket voor het bouwen van werkende robots. Bouw en programmeer zelf. Lees meer…

LEGO® 31313
Bestel

LEGO® MINDSTORMS® EV3 geeft je de mogelijkheid om je eigen LEGO® robot, voertuigen, machines en uitvindingen te creëren en bedienen! Door LEGO® elementen te combineren met een programmeerbare steen, motoren en sensoren kun je je creaties doen lopen, praten, grijpen, denken, schieten en bijna alles wat je je maar voor kunt stellen! Te ingewikkeld, te duur, niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij LEGO® Boost

Ontdek  een extreme LEGO® uitdaging: bouw LEGO® Robots met de Krachtige LEGO® MINDSTORMS® EV3! Deze sets worden vaak gebruikt bij de LEGO® Challenge.

LEGO® MINDSTORMS® EV3 biedt je mogelijkheid om een LEGO® robot, voertuig of machine te bouwen en te laten bewegen. Door LEGO® elementen te combineren met een programmeerbare steen, motoren en sensoren kun je bouwwerken laten lopen, praten, grijpen, denken, schieten en bijna alles wat je je maar voor kunt stellen! De set 31313 bevat instructies voor 17 fantastische LEGO® robotontwerpen: een mensachtige robot, een schietende schorpioen, een kronkelende slang, een vorkheftruck, een racetruck, een elektrische gitaar, een wandelende dinosaurus en nog veel meer! Elke robot heeft zijn eigen unieke functies en een programma waarmee het gedrag van de robot wordt bediend! Er zijn veel manieren om je LEGO MINDSTORMS® creaties tot leven te brengen! Gebruik voor onmiddellijke actie de afstandsbediening die bij de set zit. Voor nog meer actie download je de Commander App op je smartphone.