Heb je ons gemist?

Voor het eerst in zeven jaar is er een nieuwe aanvulling op het geliefde LEGO® MINDSTORMS® thema. Nou ja, het zijn er eigenlijk vijf... Met de nieuwe LEGO MINDSTORMS Robotuitvinder 5-in-1 set kun je de 5 robotmodellen bouwen om meer te lopen, te praten, te denken en te doen dan ooit tevoren! Elke robot heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid en vaardigheden die eindeloos door jou geprogrammeerd kunnen worden. En dankzij het geavanceerde bouwsysteem en de lichtgewicht Hub kun je compleet nieuwe robots uitvinden. De enige beperking is jouw fantasie.

LEGO 51515 Mindstorms Robot Inventor

12 +
LEGO 51515
949 LEGO's
BESTEL

LEGO 51515 Mindstorms Robot Inventor

LEGO 51515 Mindstorms Robot Inventor, de nieuwe LEGO Mindstorms set 2020. Lees meer...

De nieuwe LEGO Mindstorms set 2020, voor de LEGO fan die houdt van programmeren en bouwen. Deze set wordt bestuurd met een drag ’n drop-app voor iOS en Android, waarmee je de 51515 set kan programmeren met behulp van een smartphone of tablet. Het is mogelijk met een laptop verbinding te maken met het ‘brein’ van het model, de connectie wordt gemaakt vvia een Bluetooth-verbinding. Het coderen is gebaseerd op de programmeertalen Scratch en Python. Het pakket bestaat uit 949 stenen en Powered Up-componenten waarmee in totaal 5 basismodellen kunnen worden gebouwd:

BLAST

Blast kun je met gerust hart een echte actieheld noemen. Met zijn 36 centimeter kan deze robot al schietend, hamerend of vechtend zijn weg vinden.. en zelfs voorwerpen oppakken. Je kunt Blast zo programmeren dat hij pijltjes af vuurt als er gevaar dreigt.

CHARLIE

Charlie is de charmeur van de 5 modellen, en deelt het liefste High Fives uit. Hij geeft graag cadeautjes en lacht naar je met zijn aanpasbare LED gezichtsuitdrukkingen. Charlie is niet alleen schattig maar ook muzikaal, je kunt hem programmeren te dansen of te drummen. Jij beslist!

TRICKY

In elke vriendengroep zit wel iemand die gek is op sport. In deze groep is dat Tricky, zie je zelden zonder bal ziet. Je kunt hem programmeren om een groot aantal balspellen te doen, waaronder voetbal, bowlen, hockey en basketbal.