De meest gedetailleerde LEGO Harry Potter set ooit, de Weg Is Weg / Diagon Alley. Speciaal voor de grootste Harry Potter fans.

LEGO 75978 Harry Potter Weg Is Weg

16 +
LEGO® 75978
5544 LEGO's
VERWACHT

LEGO 75978 Harry Potter

LEGO 75978 Ga met Harry Potter winkelen in de bekende Londense magische winkelstraat Weg Is Weg. Lees meer...

LEGO 75978 Harry Potter Weg Is Weg

LEGO® Harry Potter™ De Wegisweg™ (75978) is een uitmuntend model van de meest magische winkelstraat van Londen voor fans van de Harry Potter films van 16 jaar en ouder.

Iconische winkels boordevol authentieke filmdetails.

Dit indrukwekkende model is meer dan een meter breed en weet de schaal en sfeer van de levendige straat vol magische benodigdheden op een geweldige manier over te brengen. Achter de prachtige gevels gaan fascinerende interieurs, leuke functies en bekende personages verborgen. Bekijk alle toverstokken in Olivanders™; neem een kijkje bij de signeersessie van Gladianus Smalhart in boekhandel Klieder Vlek™; sla wat liefdesdrankjes in bij de Tovertweelings Topfopshop™ en bestudeer alle producten en snuisterijen bij Scribbulus™ Schrijfwaren, Zwik Zwachtels Zwerkbalpaleis™, Florian Fanieljes IJssalon en de Ochtendprofeet™.

Cool bouwspeelgoed om te verzamelen.

Het uitgebreide assortiment LEGO modellen en speelsets biedt fans van het Harry Potter universum eindeloosfantasierijk plezier en creatieve displaymogelijkheden.

Sample text wordt

Sample text wordt gebruikt zodat je kunt zien hoe je nieuwe blocks eruit zien. Om de tekst te vervangen klik je erop en daarna druk je tegelijkertijd op…