NIEUW
BESTEL

LEGO 75288 StarWars Speel de StarWars slag om Hoth na met dit AT-AT, All Terrain Armoured Transport voertuig. Lees meer...

Speel de Slag om Hoth en andere scènes uit de klassieke Star Wars™ trilogie na met deze AT-AT (75288) LEGO® bouwset voor kinderen! Verschillende gedeelten van het All Terrain Armored Transport voertuig kunnen open, zodat je overal gemakkelijk bij kunt. De Walker beschikt over boordwapens met veermechanisme en binnenin vind je een speederbike. Fans zullen de authentieke details geweldig vinden, waaronder de lier om Luke en zijn thermische ontsteker omhoog te takelen. Het Keizerrijk vs. de Rebellen Deze set boordevol actie is inclusief 6 LEGO minifiguren: Luke Skywalker, generaal Veers, 2 AT-AT Drivers en 2 Snowtroopers. Ze hebben allemaal wapens, zoals Luke's lichtzwaard en het geweer op statief van de Snowtroopers voor spannende Star Wars missies. Een fantastisch geschenk voor LEGO Star Wars verzamelaars en heel geschikt om alleen of samen met vrienden mee te spelen. Lang leve de LEGO Star Wars sets! Al meer dan twintig jaar maakt de LEGO Groep beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum en inmiddels is LEGO Star Wars een zeer succesvol thema. Gewoonweg geweldig!

AT-AT

De AT-AT is wellicht de meest iconische gevechtsmachine uit de StarWars film reeks. In een van de eerste films werd een All Terrain Armored Transport naar de grond gebracht door kabels rond de poten te binden. In latere films speelde dit apparaat een grote rol... Hoe dan ook... Bouw nu zelf het 2020 model van de At-At van LEGO. 

De wapens op deze At-At zijn klaar voor actie

Ruime cockpit voor de Storm Troopers

Luik waar Luke het thermische wapen in kan gooien

Speeder Bike achterin voor meer plezier

Extra te openen panelen.

Maar liefst 6 mini figuren