WELKOM BIJ DOTS

Dompel je onder in een kleurrijke wereld vol creativiteit en plezier met LEGO® DOTS sets! Kinderen kunnen verschillende manieren verkennen om zich te uiten met armbanden of spullen voor op de kamer die ze steeds weer kunnen bouwen, ontwerpen en versieren. Er zijn geen regels voor deze sets, alleen een schone lei, kleurrijke tegels en de verbeelding van een kind. Knutselliefhebbers kunnen er zó induiken en direct iets nieuws maken en het op elk gewenst moment opnieuw ontwerpen…

MEER DAN COOL SPEELGOED:

Ontdek alle verschillende manier waarop kinderen zich kunnen ontwikkelen door met DOTS te spelen. Van het krijgen van vertrouwen in hun ontwerpvaardigheden tot het leren van de vreugde van zelfexpressie, met het DOTS thema kunnen kinderen de vrijheid van creatief spelen verkennen! Gauw aan de slag!

ZELF EXPRESSIE:

Snel, bouwbaar plezier. Eerst ga je aan de slag met het bouwen en dan... genieten. Laat je vrienden en vriendinnen meegenieten van wat jij gebouwd hebt. Deel jouw inspiratie met iedereen die even dol is op sieraden en kleine snuisterijen... die jij zelf maakt!