spannend avontuur

met de PLAYMOBIL Cowboys

PLAYMOBIL WESTERN

In het wilde westen vonden de leukste avonturen plaats. Nu kun jij deze ook beleven met de leuke sets van PLAYMBIL Western. Bekijk deze superleuke film en kijk daarna naar de leuke sets die je kunt bestellen bij 2TTOYS.NL

PLAYMOBIL WESTERNSETS.

ga mee naar afrika

en beleef spannende avonturen...

Ga mee op reis...

Op de Afrikaanse savanna wonen veel dieren, ken jij ze allemaal? PLAYMOBIL Wilfdlife sets zijn superleuk voor de echte rdierenfan.

Klik hier voor Playmobil Wildlife Savanne

HELP MEE DE BRANDEN TE BLUSSEN

Help.... er woedt een brand! Ben jij stoer genoeg om mee te helpen de brand te blussen. Superleuke sets van PLAYMOBIL City Action. Met brandweerwagens, blusvliegtuigen en natuurlijk veel brandweer mannen...

klik hier voor Playmobil brandweer

SUPER SNELHEID

Beleef PLAYMOBIL op topsnelheid met deze supergave afstandbestuurbare auto's. Ideaal voor de stoere jongen of meid die wel van actie houdt.

Met coole lichteffecten. Besturing via Bluetooth met de meegeleverde afstandsbediening (2,4 GHz) of via de gratis verkrijgbare app voor bediening op afstand. Voor de afstandsbediening zijn 3 1,5 V microbatterijen (AAA) nodig. Het voertuig heeft 4 1,5 V microbatterijen (AAA) nodig. De batterijen worden niet meegeleverd. Afmetingen voertuig: ca. 21,5 x 10 x 6 cm (l x d x h).

PLAYMOBIL BRANDWEER

Ben jij een stoere brandweer man die kan helpen de branden te blussen? Sluit je dan aan bij de PLAYMOBIL Brandweer en help snel mee het gevaar te lijf te gaan. 

PLAYMOBIL BRANDWEER