LEGO® 60228 Raket met controlecentrum

6 - 8
LEGO® 60228
837 LEGO's
BESTEL

LEGO 60228 Laat je kind de spanning van de ruimtevaart ervaren met deze coole speelgoedset.Lees meer…

Verras jonge ruimteavonturiers met een op de NASA geïnspireerde raketlanceringsspeelgoedset. Dit fantastische LEGO® City 60228 Ruimteraket en vluchtleiding kinderspeelgoed bestaat uit een modulaire meertrapsraket met modules voor de cockpit, de booster en de payloadopslag, plus een monorail die stopt bij de raket, een onderzoeksgebied met trainingsfaciliteit voor het oprapen voor geodes en een toren voor de vluchtleiding. Daarnaast bevat de set een lanceerplatform met armen aan de toren die open kunnen, een rover met een gelede grijparm die nieuw is vanaf juni 2019 en een lanceerplatformtoren met afneembaar raamgedeelte, een uitklapfunctie en een aftelfunctie. Kinderen kunnen bovendien een mobiel apparaat als scherm gebruiken voor interactieve speelmogelijkheden met de City Explorers app.

Ruimteraket en vluchtleiding

De vluchtleiding op aarde zorgt er voor dat alles goed gaat bij de lancering van de ruimteraket. De experts zitten klaar om alles goed te laten verlopen. Ben jij geschikt om deze zware taak uit te voeren?

Altijd leuk, LEGO City Space

Bij het ontdekken van de wereld hoort ook he tontdekken van de ruimtevaart. LEGO sets met thema ruimte biedt jouw kleine onderzoeker leuke sets met raketten, maanlanders, astronauten, vluchtleiding en veel meer zaken die te maken hebben met het onderzoek op de maan en op mars