Bouw je eigen avontuur met Cobi. Dit Poolse speelgoedmerk produceert blokjes waarmee je een eigen set en verhaallijn kan bouwen. Voor stoere kinderen zijn er blokjes in de thema's actie, oorlog en avontuur. Ook voor de liefhebbers van dieren en feeën heeft Cobi blokjes. Wanneer je start met bouwen, zijn we er van overtuigd dat je het leuk gaat vinden. Door te bouwen met blokjes kunnen kinderen hun fantasieën uiten tijdens het spelen. Maar ook voor volwassenen zijn de bouwblokjes van Cobi leuk. Bouwen met blokjes kan ontspannend werken en het resultaat is altijd weer een grote verrassing. Er zijn veel verschillende soorten pakketten te koop waarmee je steeds een nieuwe wereld kan creëren of een al bestaande wereld kan uitbreiden. De pakketten zijn ook leuk als verjaardagscadeau. Voor iedere wens en binnen ieder budget is een passende set te vinden. Met Cobi bouw jij je eigen avonturenwereld.

 
 
 
 
 
 
 

COBI 1914 R.M.S TITANIC

Het Titanic-model is speciaal ontworpen en gefabriceerd ter ere van het 100-jarig jubileum van de Titanic maidentrip. 4 schoorstenen, verschillende dekken, reddingsboten, masten en roterende turbines. Daarnaast is er een mogelijkheid om wielen te installeren waarmee je met het schip op de vloer kunt spelen. De set bevat 600 elementen. Nadat het is gebouwd, is het model meer dan 24,21 inch lang en bijna 7,87 inch hoog.

BOUW DE TITANIC OP UIT BLOKJES

WW2 Supermarine Spitfire MK.VB. Bouw je eigen World War II set met de Small Army serie van Cobi. Inclusief 1 Poppetje. Totaal 290 bouwstenen. De Cobi bouwstenen passen perfect op andere merken bouwstenen!Cobi - Small Army - WW2 Supermarine Spitfire MK.VB (5512) De Engelse Spitfire is het meest bekende en belangrijkste oorlogsvliegtuig uit 2e Wereld oorlog.Deze vliegtuig heeft een hele belangrijke rol gespeeld bij de slag om Engeland en verder in de WW2. De cobi bouwstenen passen perfect op andere merken bouwstenen!Aantal bouwstenen: 290 Aantal poppetjes: 1Adviesleeftijd: Vanaf 6 jaar Afmeting: L28cm x B335cm x H125cm

KLIK HIER...