Bouw je eigen avontuur met Cobi. Dit Poolse speelgoedmerk produceert blokjes waarmee je een eigen set en verhaallijn kan bouwen. Voor stoere kinderen zijn er blokjes in de thema's actie, oorlog en avontuur. Ook voor de liefhebbers van dieren en feeën heeft Cobi blokjes. Wanneer je start met bouwen, zijn we er van overtuigd dat je het leuk gaat vinden. Door te bouwen met blokjes kunnen kinderen hun fantasieën uiten tijdens het spelen. Maar ook voor volwassenen zijn de bouwblokjes van Cobi leuk. Bouwen met blokjes kan ontspannend werken en het resultaat is altijd weer een grote verrassing. Er zijn veel verschillende soorten pakketten te koop waarmee je steeds een nieuwe wereld kan creëren of een al bestaande wereld kan uitbreiden. De pakketten zijn ook leuk als verjaardagscadeau. Voor iedere wens en binnen ieder budget is een passende set te vinden. Met Cobi bouw jij je eigen avonturenwereld.

WW1 AVRO 540. Bouw je eigen World War I set met de leger vliegtuigen van COBI. De Cobi bouwstenen passen perfect op andere merken bouwstenen!Cobi - Small Army - WW2 Supermarine Spitfire MK.VB (5512) De Engelse Spitfire is het meest bekende en belangrijkste oorlogsvliegtuig uit 2e Wereld oorlog.Deze vliegtuig heeft een hele belangrijke rol gespeeld bij de slag om Engeland en verder in de WW2. De cobi bouwstenen passen perfect op andere merken bouwstenen!

Prototype gemotoriseerde houwitser (Waffenträger vertaalt als 'wapendrager') ontwikkeld in Duitsland 1943-1944 maar nooit geproduceerd. Het kanon kan worden afgeschoten vanaf het chassis, maar het belangrijkste kenmerk van het voertuig was dat het kanon op de grond of een betonnen bakplaats kon vervoeren en het chassis zonder koepel kon vervolgens worden gebruikt als munitiedrager of bergingsvoertuig.