LEGO® 41160 Ariëls kasteel aan de kust

3 - 5
LEGO® 41160
115 LEGO's
NIEUW
Bestel

LEGO 41160 Help je kind eindeloze avonturen te beleven in en rond Ariëls kasteel aan de kust! Lees meer...

Laat je kind de magische momenten van Disney's De kleine zeemeermin opnieuw beleven met LEGO® l Disney 41160 Ariëls kasteel aan de kust. Deze LEGO 4+ De kleine zeemeermin bouwset is speciaal ontworpen zodat kleuters en jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen en bevat een leuke glijbaan, een hondenhok en een roeiboot, plus een speciale startsteen-bouwplaat waarmee zelfs beginnende bouwers het trotse gevoel kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen van gebouwen, voertuigen en meer. De bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt jouw jonge Disney Princess fan het doel van de bouwstappen te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het vertrouwen voor de perfecte start van het bouwen met LEGO stenen in een vertrouwde Disney omgeving.

LEGO® 41160 Ariëls kasteel aan de kust
LEGO® 41160 Ariëls kasteel aan de kust
LEGO® 41160 Ariëls kasteel aan de kust
• Inclusief 2 minipoppetjes: Jasmine en Aladdin, plus een LEGO® vogelfiguur.
• Bevat een bouwbaar speelgoedpaleis met 3 kamers, terras en balkon, een vliegend tapijt met vliegfunctie, een marktkraam en een ingang naar de Grot der Wonderen die open kan.
• Accessoire-elementen: een magische lamp, een slang, een tiara, een haarborstel, een parfumfles, fruit, brood, vogelvoer, een bord en bekers.
• Gebruik de draaifunctie om de minipoppetjes van Aladdin en Jasmine op het vliegend tapijt rond het paleis te laten vliegen of maak het tapijt los en laat je fantasie de vrije loop voor nog meer magische avonturen.
• Verplaats de meubels en de marktkraam eenvoudig naar andere kamers van het paleis voor een geheel eigen speelervaring.
• Dit eenvoudig te bouwen Disney Aladdin bouwspeelgoed is de perfecte speelset om favoriete momenten uit de Disneyfilm na te bouwen en te spelen.
• Combineer met 41158 Jasmines kleine toren om een extra toren op het paleis te bouwen.
• Het paleis is ca. 20 cm hoog, 13 cm breed en 6 cm diep.