LEGO 31089 Creator 3-in-1 Racewagen

9 - 11
LEGO 31089
221 LEGO's
Bestel

LEGO 31089 Creator 3-in-1 Racewagen

LEGO 31089 Bouw een  baanracer, een klassieke raceauto of een speedboot! Lees meer..

Race naar de finish met de LEGO® Creator 3in1 31089 Zonsondergang baanracer! Deze coole speelgoedauto is gebaseerd op een echt motorsportvoertuig en heeft een aerodynamische carrosserie met grote luchtinlaten en een feloranje-wit-donkerblauw kleurenschema. Andere kenmerken zijn een gebogen en getinte voorruit, getinte koplampen, een zichtbare motor aan de achterkant, een grote achterspoiler en banden met extra grip. Til het dak omhoog om toegang te krijgen tot de cockpit en bewonder het gestroomlijnde ontwerp met kruisas. Met de LEGO Creator 3in1 sets krijg je 3 verschillende bouw- en speelervaringen. Bouw de Zonsondergang baanracer en tover hem vervolgens om in een klassieke raceauto met open dak of een snelle speedboot voor nog meer actie en avontuur. 

VIDEO:

LEGO 31089

Bouw de Zonsondergang baanracer en bouw hem daarna om tot een klassieke raceauto of een speedboot met deze LEGO® Creator 3in1 setKLIK HIER

• Geniet van het bouwen van 3 modellen met deze LEGO® Creator 3in1 set. Bouw de dune buggy en transformeer hem vervolgens tot een snel vliegtuig voor actie boven de wolken of trotseer ruig terrein op een stoere quad. • De dune buggy heeft een kleurrijk, sportief ontwerp, stevige banden, rallylampen aan de voorkant, een zichtbare motor met luchtinlaat aan de achterkant, een grote achterspoiler en uitlaat, plus een gedetailleerde cockpit met een rode bestuurdersstoel, een stuur en een veiligheidskooi die open kan. • Bewonder het sportieve blauw-wit-gele kleurenschema van de dune buggy. • Race en hobbel over elk terrein met de coole dune buggy! • De dune buggy is ca. 7 cm hoog, 13 cm lang en 8 cm breed.
• Het vliegtuig is ca. 6 cm hoog, 13 cm lang en 14 cm breed.
• De quad is ca. 5 cm hoog, 8 cm lang en 6 cm breed.