LEGO® 75234 StarWars AT-AP Walker

9 - 11
LEGO® 75234
689 LEGO's
BESTEL

LEGO 75234 Laat je kind kennismaken met een geweldige Imperial Walker en Clone Trooper. Lees meer...

Help Chewbacca en Clone Commander Gree om het Droidleger te verslaan met de AT-AP Walker! Doe de bovenkant open en zet ze erin. Spring in de stoel bovenop en richt het kanon van de Imperial Walker. Klap de derde poot uit voor extra steun en... VUUR! Voeg wat extra vuurkracht toe aan de collectie van je LEGO® fan met deze stoere LEGO Star Wars™ 75234 AT-AP Walker. Dit indrukwekkende model is uitgerust met scharnierende poten en een intrekbare derde poot, plus een bovenkant en zijkanten die open kunnen en toegang geven tot een gedetailleerde cockpit voor 2 minifiguren. Het model heeft bovendien bovenop een geschutskoepel die kan draaien en op en neer kan bewegen, plus een zitplaats voor een minifiguur en geschut met veermechanisme voor spannende gevechten. Dit constructiespeelgoed-verzamelobject met Chewbacca, Clone Commander Gree en Kashyyyk Clone Trooper minifiguren plus 2 Kashyyyk Battle Droid LEGO figuren is een geweldig verjaardagscadeau voor kinderen.

• Inclusief 3 LEGO® Star Wars™ minifiguren: Chewbacca, Clone Commander Gree en een Kashyyyk Clone Trooper, plus 2 Kashyyyk Battle Droid LEGO figuren.
• De AT-AP Walker is uitgerust met scharnierende poten en een intrekbare derde poot, een gedetailleerde cockpit voor 2 minifiguren die bereikbaar is via luiken aan de bovenkant en aan de zijkanten, een geschutskoepel die kan worden vastgezet en kan draaien en op en neer kan bewegen, met een stoel voor een minifiguur en een schieter met veermechanisme.
• Wapens: de bowcaster van Chewbacca en 4 blasters.
• De Battle Droid Star Wars™ LEGO® figuren hebben een gezichtsopdruk en bovenlichaamkleur die nieuw zijn vanaf januari 2019.
• Speel gevechten boordevol actie na op Kashyyyk in de stijl van Star Wars™: Revenge of the Sith!
• Ga de strijd aan met het 75233 Droid Gunship voor nog meer Kashyyyk actie!
• Het Imperial Walker Star Wars™ bouwspeelgoed is ca. 24 cm hoog, 29 cm lang en 15 cm breed.