Onlangs hadden we een leuke actie op Facebook; als je dringend een LEGO tandendoosje kon gebruiken en ons liet weten waarom, dan maakte je kans op 1 van de 3 tandendoosjes. De reacties met de meeste LIKES krijgen het tandendoosje thuisgestuurd, inclusief gratis verzending dus. We vragen aan de winnaars ons een persoonlijk bericht te sturen via onze Facebook site/Messenger met jullie adres. We zouden het leuk vinden als je een bericht plaats op jouw Facebook pagina plaatst als je het tandendoosje ontvangen hebt, en 2TTOYS in het bericht tagt.

De winnaars van de LEGO tandendoosje actie zijn:

TAMARA V BODEGOM

"ons ventje was vorig jaar bij de intocht van Sint met een wiebeltand... helaas heeft hij hem waarschijniljk in een pepernootje opgegeten, want op zeker moment was zijn tandje eruit, maar hoe hij ook zocht (op een enorm plein met heel veel natte pepernoten), hij heeft hem niet teruggevonden "

PIA VAN HOLSTEIJN

gevallen over een losse stoeptegel vlakbij de Jumbo (kon de jumbo trouwens niks aan doen hoor... was niet hun terrein). Ik zag haar tand vallen. En weet je wat je doet... in een reflex (omdat je het stiekem niet kunt geloven) raap je eerst die tand op om daarna pas je dochter op te rapen :'( . Kreeg ze ook nog eens een masker bij de peuterspeelzaal als traktatie... Ik vond het toch wel een sneu gezicht. Want als je op je 3e je voortand verliest duurt het nog heel lang voor er een nieuwe komt...

Dit bericht is geplaatst op 2-10-2018 en hiermee is deelname aan de actie niet meer mogelijk