Natuurlijk moet je 100% tevreden zijn met je LEGO of PLAYMOBIL item. Als dat niet zo is dan mag je het aan ons terugsturen en dan krijg je je geld terug. Maar aan dat terugsturen zijn voorwaarden verbonden. Hieronder lees je welke voorwaarden er zijn. Het is een klein gedeelte van onze leveringsvoorwaarden.

 

9 RETOURNEREN ARTIKELEN
9.1 Als je een artikel om welke reden dan ook aan ons wilt terugsturen dan heb je het recht dat binnen veertien (14) werkdagen na aflevering te doen. 2TTOYS stort het bedrag dat je betaald hebt binnen veertien (14) dagen na het retour ontvangen van het artikel terug als voldaan is aan de voorwaarden voor de retourzending.
9.2 Je dient aan ons laten weten dat je het artikel aan ons terug stuurt. Dat kan alleen via het aanmelden van je retourlevering. Deze aanmelding doe je door het sturen van een E-mail aan 2TTOYS. Alleen na het ontvangen van een bevestiging van 2TTOYS via E-mail dat we op de hoogte zijn van je aanmelding van je retourlevering nemen we de retourlevering in behandeling.
9.3 Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als het artikel en de verpakking ervan onbeschadigd en compleet zijn. Mocht een artikel en de verpakking ervan beschadigd en/of incompleet bij ons aankomen na jouw retourlevering nemen we deze niet in ontvangst. We zullen je informeren over het weigeren van de retourlevering.
9.4 Alleen als je een artikel na aanmelding van je retourlevering aan ons terug stuurt (zie artikel 9.2), en het artikel en de verpakking onbeschadigd zijn bij aankomst in ons magazijn (zie artikel 9.3), storten we het bedrag terug en brengen we je geen verdere kosten in rekening, tenzij duidelijk tevoren anders overeengekomen (bijvoorbeeld als het een speciale bestelling betreft).
9.4 De verzendkosten en andere kosten die optreden bij het retourneren van het artikel, ongeacht de reden hiervoor, zijn voor rekening van de koper.
9.5 Vooraf niet aangemelde retourleveringen en/of niet voldoende- of ongefrankeerde retourleveringen (zie artikel 9.4) worden niet door 2TTOYS geaccepteerd. Je aankoopbedrag wordt dan niet terug gestort.