WAT ALS IK IETS IN DE 2TSHOP IN DEN BOSCH GEKOCHT HEB EN IK WIL HET TERUGBRENGEN?

Natuurlijk, dat mag. Als je niet blij bent met je in de 2TSHOP gekochte sets, dan mag je die terugbrengen. U krijgt dan van ons een tegoedbon voor het bedrag dat u afgerekend heeft. Ruilen mag ook, het bedrag dat het andere item kost wordt dan verrekend met het terug gebrachte item. Als het nieuwe item meer kost, dan betaalt u bij. Is het nieuwe item goedkoper, dan krijgt u een tegoedbon voor het verschil.

 

WAT ALS IK MIJN ONLINE BESTELLING TERUG WIL STUREN?

Kan ik van gedachten veranderen, dus als ik spijt heb van mijn bestelling?

Ja, u kunt van gedachten veranderen en de overeenkomst binnen 14 dagen herroepen. U hoeft geen reden op te geven. De herroepingsperiode verloopt 14 dagen na de dag waarop u of een derde partij, door u aangewezen en anders dan de vervoerder, de producten fysiek in ontvangst neemt. Indien u meerdere artikelen hebt besteld en deze apart worden geleverd, verloopt de herroepingsperiode 14 dagen na de dag waarop u het laatste product fysiek in ontvangst neemt. Om binnen de termijn van 14 dagen te herroepen, volstaat het wanneer u het bericht waarin u uw herroeping kenbaar maakt, verzendt voordat de herroepingstermijn verloopt. Het herroepingsrecht is uitsluitend van toepassing op alle artikelen van elk product. U kunt niet de aankoop van bepaalde stenen binnen een product herroepen, maar alleen het product als geheel. 

Hoe maak ik gebruik van het recht om van gedachten te veranderen?

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, dient u ons in kennis te stellen van uw besluit om deze overeenkomst te herroepen via een eenduidige verklaring door

i) ons een brief te sturen;

ii) ons een e-mail te sturen;

iii) door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice.

U kunt gebruikmaken van het bijgevoegde herroepingsformulier indien u de overeenkomst schriftelijk wilt herroepen, maar dit is niet verplicht.

Wat gebeurt er als ik spijt heb van mijn bestelling en de overeenkomst wil herroepen?

Als u deze overeenkomst herroept, vergoeden we alle betalingen die wij van u hebben ontvangen, exclusief de bezorgkosten. We vergoeden het bedrag zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 14 dagen na de datum waarop u ons in kennis hebt gesteld van uw besluit om deze overeenkomst te herroepen. Wij kunnen de terugbetaling inhouden totdat wij de producten hebben ontvangen of tot u bewijs hebt geleverd van het terugzenden van de producten (afhankelijk van wat wij eerder hebben ontvangen). Wij voeren deze terugbetaling uit aan de hand van dezelfde betaalwijze die u hebt gebruikt voor de oorspronkelijke transactie, tenzij u nadrukkelijk hebt ingestemd met een andere betaalwijze. Er worden geen kosten bij u in rekening gebracht als resultaat van deze terugbetaling.

Kan ik van gedachten veranderen en de overeenkomst herroepen voor bestellingen als de termijn van 14 dagen is verlopen?

Nee, we bieden een extra tijdsperiode boven op de wettelijk verplichte herroepingstermijn (14 dagen) als u de overeenkomst wilt herroepen niet.

Hoe en wanneer moet ik ontvangen producten retourneren?

U dient de producten zo snel mogelijk terug te zenden, in ieder geval binnen 14 dagen na de datum waarop u ons in kennis hebt gesteld van uw besluit om deze overeenkomst te herroepen. Dit geldt voor alle gevallen waarin u deze overeenkomst wilt ontbinden. U dient de producten te retourneren naar het op het pakket vermelde retouradres en de geretourneerde producten moet worden vergezeld van een retourneringsnummer. Neem contact op met onze klantenservice om uw retourneringsnummer aan te vragen. Als u de producten retourneert zonder het retourneringsnummer, moet u rekening houden met extra verwerkingstijd.

In welke toestand moet ik de producten retourneren?

U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten als gevolg van een behandeling die verderging dan nodig was om de aard, de hoedanigheid en het functioneren van de producten vast te stellen. Dit betekent dat de terugbetaling als gevolg van de ontbinding evenredig wordt verlaagd met de waardevermindering als gevolg van een behandeling van de producten die verderging dan nodig was om de aard, de hoedanigheid en het functioneren van de producten vast te stellen. Let op dat de waarde aanzienlijk wordt verminderd als u de verpakking en plastic zakjes in de verpakking opent, waardoor u een veel kleinere vergoeding krijgt als u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht. Dit geldt ook als u het product niet volledig retourneert maar slechts gedeeltelijk. In het kader van het retourneringsrecht verlenen we uitsluitend terugbetalingen voor ongeopende producten. Zie de pagina Retourneren voor meer informatie.

Kan ik altijd aanspraak maken op het recht om van gedachten te veranderen en het retourneringsrecht?

Nee, als u een van de volgende producten hebt gekocht, kunt u geen aanspraak maken op het recht om van gedachten te veranderen en het uitgebreide retourneringsrecht: Verzegelde audio- of video-opnames of verzegelde computersoftware indien de verzegeling is verbroken nadat u ze hebt ontvangen. Hieronder vallen ook videogames en dvd's. Producten die speciaal naar uw specificaties zijn gemaakt of duidelijk zijn gepersonaliseerd. Neem contact met ons op indien u het retourneren van producten wilt bespreken.

Kan ik mijn 2TTOYS cadeaubon inwisselen voor contant geld?

Nee, cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.