Lees hier hoe je iets kan terugsturen naar 2TTOYS. Natuurlijk moet je 100% tevreden zijn met je LEGO ® of PLAYMOBIL item. Als dat niet zo is dan mag je het aan ons terugsturen en dan krijg je je geld terug. Maar dat terugsturen is wel aan voorwaarden verbonden. Hier lees je welke voorwaarden er zijn. Het is een klein gedeelte van onze leveringsvoorwaarden.

 

Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen veertien (14) werkdagen na aflevering aan 2T-Toys te retourneren. 2T-toys stort uw geld terug binnen veertien (14) dagen na het retour ontvangen van het item.

Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien (de verpakking van) het product onbeschadigd is, waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening komen.

In geval van ontbinding kan 2T-Toys, behoudens ten hoogste de rechtstreekse kosten voor het retourneren van de zaak, aan de koper geen vergoeding in rekening brengen.

De verzendkosten en andere kosten die optreden bij het retourneren van de zaak, -ongeacht de reden hiervoor- zijn voor rekening van de koper.

Vooraf niet aangemelde retourleveringen alsmede ongefrankeerde retourleveringen worden niet door 2T-Toys geaccepteerd.