Er zijn meerdere manieren van betalen bij www.2ttoys.nl.

Betaling per bank. Gegevens: 2T-Toys: Bankrekeningnummer bij KNAB: NL16KNAB0255169272.

Cash bij afhalen of via de pinautomaat tijdens de openingstijden van de winkel. Afhalen bij onze winkel: bestellingen die je gemaakt heb via het bestelsysteem kun je ophalen bij onze winkel magazijn. Er is altijd een medewerker aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Als je iets gezien hebt in ons magazijn kun je dat artikel ter plekke online bestellen. We zetten dan ondertussen de bestelling voor je klaar.

Voor bedrijven is het mogelijk op een later tijdstip een factuur te sturen, de betaling dient ook voor bedrijven bij aflevering plaats te vinden, tenzij anders overeengekomen.

Betaling onder rembours is mogelijk, maar hier zitten extra kosten aan verbonden. Verzending onder rembours geschiedt alleen op aanvraag. De verzendkosten voor verzending onder rembours bedragen €. 17,50.

Betaling via Paypal is mogelijk. Wij berekenen u dan 5% extra kosten over het totale order bedrag + verzendkosten.

Betaling via IDEAL is mogelijk. Kies daarvoor de IDEAL mogelijkheid bij de betaalmethoden. 2T-Toys behoudt zich het recht voor om elke bestelling individueel te beoordelen op het al dan niet vereisen van een vooruitbetaling.