8.6 2TTOYS biedt je in de bestelprocedure meerdere mogelijkheden je betaling aan ons te voldoen.
8.6.1 Betaling per bank.
Gegevens:
Bankrekening houder: 2TTOYS
Bank: KNAB
Bankrekeningnummer bij KNAB: NL16KNAB0255169272 TNV 2TTOYS
8.6.2 Contant of via de pinautomaat bij ophalen van je bestelling.
Bestellingen die je gedaan hebt via het online bestelsysteem kun je ophalen in onze winkel. Er is altijd een medewerker aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Als je een ander leuk artikel hebt gezien in onze winkel kun je dat artikel uiteraard ook ter plekke afrekenen. Afrekenen kan in de winkel met een van de medewerkers bij de kassa. De kassabon is je factuur. Voor bedrijven is het mogelijk op een later tijdstip een factuur te sturen, de betaling dient ook voor bedrijven bij aflevering plaats te vinden, tenzij anders overeengekomen. Als je online bestelt is de orderbevestiging samen met het bewijs van betaling je factuur. Mocht je een andere vorm van factuur nodig hebben, neem dan contact met ons op.
8.6.3 Verzending en Betaling onder rembours
Verzending en Betaling onder rembours (betalen aan de postbode) is mogelijk, dat levert extra kosten op. Verzending en Betaling onder rembours geschiedt alleen op aanvraag. Zie artikel 7.3 voor de kosten.
8.6.4 Betaling via Paypal
Je kunt betalen via PayPal. Wij berekenen je 5% extra kosten over het totale order bedrag + verzendkosten.
8.6.5 Betaling via IDEAL
Je kunt betalen via IDEAL. Kies daarvoor de IDEAL mogelijkheid bij de betaalmethoden. SISOW zorgt voor de afhandeling van de betaling.
8.7 2TTOYS behoudt zich het recht voor om elke bestelling individueel te beoordelen op het al dan niet vereisen van een vooruitbetaling.

 

UPDATE PER 25-5-2018