NIEUWSBRIEF 2019-11-20

Lees de nieuwsbrief die verzonden is op 20 november 2019

GRATIS LEGO OP DE VERJAARDAG VAN DE KONING

Deze zaterdag is de koning jarig. Ook voor 2TTOYS een heugelijke dag, en een mooie gelegenheid om jou een cadeau te geven. Bij iedere aankoop in de 2TSHOP in Den Bosch met een waarde boven de 20 euro, dan krijg je een GRATIS LEGO Cadeau!

LEGO Paashaas poept chocolade eitjes

Dat is grappig, een LEGO paashaas die chocolade eitjes poept. Deze met Mindstorms gebouwde paashaas is superleuk om te bouwen en om anderen te verrassen.

KLIK HIER...

Warm weer? Maak een ijsje met LEGO

Maak je eigen ijsjes met deze 853912 LEGO® ijsjesvorm. Vul de afwasbare kunststof mal met je favoriete smaak drinken, steek de clown- en piraatvormige stokjes erin en zet de vorm gedurende een nacht in de vriezer. Eet dan een lekker ijsje en ontdek de leuke plaatjes en figuren die in het ijs verborgen zitten!

"Onze" Jayden (12) raakt zijn Playmobil verzameling in 1 klap kwijt. HELP HEM!

KLIK HIER VOOR EEN UPDATE OVER DE INZAMELINGSACTIE

 

OPROEP: Heeft u PLAYMOBIL, en dan met name Brandweersets... geef het af in de 2T-SHOP of stuur het op naar:

2TTOYS

Tav Jayden Boluyt

Orthen 16

5231XS DEN BOSCH

 

STUUR EEN WHATSAPP:

Wie wel eens in de 2T-SHOP geweest is in Den Bosch, heeft vast en zeker de "Playmobil On The Move" collectie gezien. De vitrines in de winkel zijn ingericht door John Boluyt en zijn kinderen. John is sinds enkele jaren iedere week wel te vinden in de 2T-SHOP in Den Bosch. Iedereen van de familie Boluyt is grote Playmobil fan, met name Jayden.

Het was en is Jayden zijn grootste hobby: het verzamelen van Playmobil en in het bijzonder alles wat met de brandweer heeft te maken. “Alles wat de laatste veertig jaar op dat gebied is verschenen, zat in zijn verzameling”, vertelt vader John Boluyt uit Rijen. Die verzameling, en ook enkele Playmobil sets van 2TTOYS, werden afgelopen zaterdag rond zeven uur op de A12 in één klap letterlijk aan diggelen gereden. Een auto reed met hoge snelheid achterop de aanhanger van Boluyt. Tot groot verdriet van Jayden.

 
Toen John 's ochtends om 07:30 naar Simone (eigenaar van 2TTOYS) belde en over het ongeluk vertelde, is ze direct in het 2T-BUSJE gestapt en naar de plek des onheils gereden om 2TTOYS vriend John bij te staan. Simone heeft zelfs de kinderen meegenomen naar de 2T-SHOP in Den Bosch, terwijl vader John alles met de politie kon regelen.
 
John was voor een "112-beurs" met zijn kinderen en een vriend op weg naar Veenendaal. De verzameling van Jayden, , zouden daar tentoongesteld worden.
“Door de botsing ben ik gaan tollen en vloog mijn aanhanger door de lucht. Ongeveer vier kubieke meter Playmobil spatte uit elkaar op het asfalt. Er was bijna niks meer van over. Toen mijn zoon de ravage op de snelweg zag moest ik hem wel even in zijn kraag pakken. Hij riep ‘Mijn Playmobil, mijn Playmobil’. Ik kon hem nog net tegenhouden,” beschrijft John het ongeluk 

Vanachter de vangrail zagen ze hoe een wagen van Rijkswaterstaat het asfalt schoonmaakte en de Playmobil opveegde. John zegt dat zijn zoon in eerste instantie ontroostbaar was. “De schrik zat er goed in na het ongeluk. Hij was erg teleurgesteld. Zeker de helft van zijn verzameling is niet meer te krijgen of nog compleet te maken. Het zal wel een paar jaar duren voordat zijn verzameling weer een beetje op orde is.

 

 

 

 

Inmiddels krijgt Jayden van alle kanten Playmobil aangeboden. “Van de laatste brandweerset heeft Jayden van verschillende mensen al weer wat spullen gekregen. We hebben besloten voorlopig geen 112-beurzen meer te bezoeken, Hier moeten we eerst maar eens van bekomen".

 

Wil je "onze" Jayden financieel weg helpen om zijn verzameling weer op te bouwen, maak je gift over op

 

NL27 KNAB 0258660783

T.N.V. 2TTOYS

Onder vermelding van: "JAYDEN's PLAYMOBIL"

 

.

 

2TTOYS HELPT MEE AAN DREAM4KIDS DROOMDAG FELIX

Dream4Kids laat de grootste dromen van kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een trauma in vervulling gaan tijdens een droomdag. Dit gebeurt als onderdeel van het professioneel behandelplan van het kind. Dus wanneer de situatie stabiel is en het kind weer naar de toekomst durft te kijken. Zo’n dag draagt bij aan het zelfvertrouwen van het kind en aan hun vertrouwen in de wereld. Bovendien geeft een droomdag moed en positieve energie om weer in dromen te geloven, en laat het zien dat de toekomst ook iets moois te bieden heeft. Dream4Kids wil kinderen weer laten geloven in de toekomst. Laten zien dat zij ook belangrijk zijn.

2TTOYS is trots dat ze heeft mogen meewerken aan het verwezenlijken van de droomdag van Felix.

 

ER KOMT IETS SPANNENDS AAN VAN LEGO

Houd onze site in de gaten....

KLIK HIER...

 

BOUW DE TITANIC MET BLOKJES

Het Titanic-model is speciaal ontworpen en gefabriceerd ter ere van het 100-jarig jubileum van de Titanic maidentrip. Onze ontwerpers hebben aan elk detail gewerkt om een ​​perfecte weerspiegeling van dit prachtige schip te creëren. Als origineel heeft het COBI-schip 4 schoorstenen, verschillende dekken, reddingsboten, masten en roterende turbines. Daarnaast is er een mogelijkheid om wielen te installeren waarmee je met het schip op de vloer kunt spelen. De set bevat 600 elementen. Nadat het is gebouwd, is het model meer dan 24,21 inch lang en bijna 7,87 inch hoog. Dit item is een geweldige aanvulling op de uitgebreide COBI Action Town-collectie!

JOUW INTERTOYS CADEAUKAART IS GELD WAARD BIJ 2TTOYS

Wij vinden het zeer spijtig dat onze collega Intertoys failliet verklaard is. Voor de werknemers en franchisenemers breekt nu een vervelende en onzekere tijd aan. Ook voor LEGO en Playmobil liefhebbers is het vervelend dat de Intertoys Giftcards nu waardeloos geworden zijn.

 

BIJ 2TTOYS IS JE INTERTOYS GIFTCARD OF CADEUBON GELD WAARD

 

Om het leed wat te verzachten biedt 2TTOYS nu 5% extra korting bij inlevering van een Intertoys giftcard, bovenop de toch al lage prijzen. De korting is ongeacht de waarde van de card. Als jouw Intertoys Card 10 euro waard is en jouw favoriete set kost bij de 2T-SHOP 100 euro, dan is de extra korting 5% en betaal je dus 95 euro. Voorwaarden: alleen geldig in de 2T-SHOP, niet op online bestellingen. korting geldig tot 3 maart aanstaande. 5% korting op het gehele assortiment. Iedere kaart is 5% korting waard, ongeacht cardwaarde.

Gratis LEGO Tandendoosje

GRATIS: 2TTOYS.NL geeft 3 unieke opbergdoosjes gratis weg, inclusief verzenden!! Wist je dat je de speciale LEGO doosjes goed kunt gebruiken om je wissel tanden in op te bergen om te bewaren? Of iets anders natuurlijk. Jij kunt nu een van de drie doosjes thuisgestuurd krijgen! Wat je er voor moet doen? Plaats een leuk berichtje/foto/filmpje over het wisselen van tanden op onze Facebook site. De 3 berichten met de meeste LIKES aan het einde van september winnen een gratis LEGO tandendoosje.TIP: deel jouw bericht op je eigen pagina om likes te krijn!

KLIK HIER OM NAAR ONZE FACEBOOK PAGINA TE GAAN!

NIEUW: LEGO DE LUIZENMOEDER

 Nieuw bij 2TTOYS: LEGO De Luizenmoeder. Met natuurlijk Juf Ank, Anton, Volkert en Helma en Aggggggmet. Nu tijdelijk met Brandalarm!

Superleuke set met een boekje met daarin de teksten van alle leuke liedjes. "Hallo Allemaal, wat fijn dat je er bent" en zelf het nieuwe liedje "Hello Allemaal, we hoeven niet te zwaaien, dat deed je in groep 3". Bouw je eigen "Curling ouder" en beleef de leuke avonturen van juf Ank en de klas.

 

 

 

Met: Volkert de conciërge

Anton verkeed als Clown

Juf Helma

     

NU TIJDELIJK MET GRATIS BRANDALARM

GRATIS LEGO KADOOTJE OP VERTOON VAN JE VUE KINDERKAARTJE THE LEGO MOVIE2

Kom op 9 of 10 februari naar de VUE bioscoop in Den Bosch. Op vertoon van je kinderkaartje krijg je bij de winkel van 2TTOYS een gratis LEGO Kadootje! Alleen kinderen tot en met 11 jaar mogen een kadootje ophalen. We hebben er best veel, maar als de kadootjes op zijn, dan zijn ze ook echt op.

Nieuw Topmodel van LEGO Technnic

LEGO heeft een nieuwe TECHNIC topmodel aangekondigd op de speelgoedbeurs in Nuremberg en op de nieuws site van LEGO zelf. Dit model, een Liebherr R9800 graafmachine, zal worden uitgerust met het nieuwe LEGO Technic CONTROL+, Deze nieuwe bediening werkt met een gratis te downloaden App. Het nieuwe bediening systeem zal werken met Touchscreen Control en maakt het mogelijk bewegingen te programmeren. Het model zal bestaan uit ongeveer 4.000 LEGO stenen, 7 motoren, en 2 slimme Hub’s die het mogelijk maken om verschillende bewegingen tegelijk te maken. Het LEGO nummer is nog niet bekend, de foto’s hieronder zijn van een “DieCast model” van het Liebherr model dat blijkbaar model staat voor het nieuwe Topmodel.

LEGO Technic CONTROL + gives us the opportunity to create even more versatile LEGO Technic gaming experiences around the physical model. We are delighted to have Liebherr as a partner in one of the first LEGO Technic sets to incorporate this novelty, ” zegt Niels Henrik Horsted, de LEGO Technic Marketing Director in een officieel bericht.

Liebherr is ook verheugd, de samenwerking met LEGO maakt het mogelijk om de techniek van Liebherr op kleine schaal te zien.

LEGO Minifiguren van The LEGO Movie nu beschikbaar

Alles is echt super! Waarom? Omdat vanaf nu de nieuwe LEGO® Minifiguren serie THE LEGO MOVIE 2 verkrijgbaar is! Deze fantastische collectie bestaat uit een groot aantal kleurrijke limited edition minifiguren van personages uit de film, plus diverse kostuums en accessoires, waaronder Emmets hoofdtelefoonpruik, Lucy’s capuchon en de golfclub van President Business!

https://www.2ttoys.nl/contents/nl/d2045780511_LEGO®-71023-LEGO-Movie-2.html

Speel de meest hilarische scènes boordevol actie na en bedenk je eigen verhalen met Super Remix Emmet, Gevechtsklare Lucy, Apocalyps Benny, Girafjongen, Krijtjesmeisje, Sherry Krabpaal & Scarfield, Hula Lula, Watermeloenkerel, Flashback Lucy, het Moerasmonster, Snoeprapper, President Business aan het golfen, Apocalypsstad Abe, Veste Vriend Rex, Kitty Pop, Dorothy Gale & Toto, Laffe Leeuw, Vogelverschrikker, Blikken Man en een figuur van Unikitty! Elke met zorg vervaardigde minifiguur wordt geleverd met een of meerdere accessoire-elementen, plus een informatieboekje en een uniek displayvoetje. Welke figuur zit er in het volgende mysteriezakje dat je openmaakt?