LEGO® DUPLO® 10879 Verzorging van de dino's

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10879
24 LEGO's
BESTEL

LEGO DUPLO 10879 Leuke Kinderboerderij met spannende dino's, zorg jij goed voor ze? Lees meer...

Kleine dinofans zullen met dit leuke peuterspeelgoed vele avonturen beleven tijdens een bezoekje aan de LEGO® DUPLO® Jurassic World 10879 Kinderboerderij met vriendelijke reuzen. Stimuleer jonge kinderen bij de ontwikkeling van hun fijne motoriek tijdens het bouwen en herbouwen van het verblijf van de babydinosaurussen. Help Gray Mitchell foto's te maken van de jonge triceratops terwijl hij zelf op een schommelende hangbrug staat en bewonder de diplodocus die van de planten peuzelt. Maar kom niet te dichtbij — babydinosaurussen kunnen ook bijten! Inclusief een LEGO® DUPLO® figuur van Gray Mitchell plus 2 babydinosaurusfiguren.

LEGO® DUPLO® 10880 De uitkijktoren met een T-Rex

1 - 2
LEGO® DUPLO® 10880
22 LEGO's
BESTEL

LEGO DUPLO 10880 Bouw een gave uitkijktoren om de T-Rex in de gaten te houden. Lees meer...

Bezoek samen met je kind Jurassic World en beleef alle spannende avonturen uit de film opnieuw met deze fantastische set! Er is een T. rex ontsnapt en hij klapt woest met zijn kaken! Peuters en kleuters zullen het heerlijk vinden snel te hulp te schieten met Owen Grady in zijn auto. Ga de confrontatie met de enorme dinosaurus aan, zoek een veilige schuilplaats in de uitkijktoren en bel daarna voor versterking! Dit eenvoudig te bouwen dinosaurusspeelgoed met grote bouwstenen is ideaal voor urenlange rollenspellen met dinosaurusthema. Inclusief een LEGO® DUPLO® figuur van Owen Grady plus een T. rex figuur.

Zoek je meer Dino's? Kijk dan eens bij LEGO Jurassic World. Super spannende dino's die je zelf kunt bouwen en er dan meer spelen. Speel alle scenes na van de bekende Jurassic World films.

Alle kleine kinderen willen graag spelen met dino's... misschien omdat ze een beetje eng zijn.... Maar gelukkig kunnen ze niet bijten hoor. De LEGO DUPLO dino's van Jurassic World zijn ideale sets voor de stoere jongen of meid die het wel aandurft om met de dino's te spelen....