EV3RSTORM is de meest geavanceerde LEGO® MINDSTORMS® robot. Uitgerust met een zware bazooka en een roterend driebladszwaard, is EV3RSTORM superieur in termen van intelligentie en gevechtskracht.

Bestuur EV3RSTORM met je smartphone of tablet door de gratis LEGO® MINDSTORMS® Robot Commander app te downloaden uit de app store.

 

Bouw je Robot door hier de bouw instructies te downloaden

LEGO 31313 Mindstorms EV3 Robot

9 - 11
LEGO 31313
6501 LEGO
Bestel

LEGO 31313 Mindstorms EV3 Robot

LEGO 31313 Mindstorms pakket voor het bouwen van werkende robots. Bouw en programmeer zelf. Lees meer...

Combineer de veelzijdigheid van LEGO® bouwspeelgoed met de meest geavanceerde technologie die we ooit hebben ontwikkeld: met LEGO MINDSTORMS® EV3 gaat er een wereld open van lopende, pratende en denkende robots die allerlei opdrachten kunnen uitvoeren. Voer een reeks spannende missies uit: gebruik de intuïtieve, op pictogrammen gebaseerde EV3 programmeer-app voor tablet om TRACK3R, R3PTAR, SPIK3R, EV3RSTORM of GRIPP3R te bouwen en te programmeren - en creëer dan je eigen programma's. Ontdek een nieuw niveau van robot-technologie met de bijbehorende EV3 software voor pc en Mac, met een geavanceerde versie van de bekende programmeer-interface. Gebruik de gratis Robot Commander app op je tablet of smartphone of de bij elke set geleverde infrarood afstandsbediening om direct aan de slag te kunnen gaan. Wil je creaties met anderen delen en inspiratie opdoen? Log in op LEGO.nl/MINDSTORMS of LEGO.be/MINDSTORMS voor allerlei coole inhoud en deel ervaringen met andere LEGO MINDSTORMS fans op het online forum. De LEGO MINDSTORMS EV3 robot revolutie gaat maar door!