LEEFTIJDSINDELING LEGO

 

1 - 2 Spelen Is Leren!
Deze thema's maken een geweldige start in de LEGO® wereld! Van het maken van speelgoed aan thema sets, kunnen uw kleintjes hun creativiteit ontwikkelen, terwijl ze probleemoplossende vaardigheden leren en nieuwe rollen spelen. Eindeloze plezier - perfect om de opwinding van ontdekking en spel te ervaren.

3 - 5 Ontdek de wereld!
Al een grote ,meid of vent maar nog niet klaar voor het "echte" LEGO? Deze sets zijn  gemakkelijk te bouwen en daarnaast ook snel om te bouwen.

6 - 8 Ga op onderzoek uit!
Leuke, actiegerichte thema's die rollenspel, creativiteit inspireren en probleemoplossende vaardigheden opbouwen. LEGO® speelgoed voor kinderen van 7-8 jaar zijn ontworpen om hen te helpen hun wereld te verkennen en hun vaardigheden uit te breiden met "high octane action" en eindeloos avontuur.
   
9-11 Creativiteit ontketenen!
Spannende rollenspelervaringen.... ongeëvenaard. Perfect voor spel en om creativiteit vrij te laten stromen! Ontdek een spannende wereld die uitdaagt en inspireert. Van LEGO® videospelletjes en robotica naar themetsets, om probleemoplossende vaardigheden en kick-start fantasie te helpen ontwikkelen.
 
12+ Uitdagende creativitei!
De ontwikkeling van een kind gaat echt op overdreven rond 12-jarige leeftijd. Ze zijn klaar voor meer ingewikkelde uitdagingen, om hun uitvindingen en artistieke creaties uit hun eigen verbeelding te brengen. Van speelgoed tot robotica, modellen van items gebaseerd op films, de perfecte producten om creativiteit te inspireren en uitdagen!

16+ De LEGO fans die uitgedaagd willen worden met moeilijke bouwwerken. Gedetailleerd. Pneumatica. Tandheugels. De LEGO sets welke het meest lijken op de werkelijkheid.

18+ Volwassen bouwen ook met LEGO... leuk als tijdverdrijf maar ook ontspannend, je raakt helemaal ZEN als je met LEGO bouwt

LEGO Creator

LEGO Creator is voor de bouwer die zelf veel inspiratie heeft. Zelf verzinnen of bouwen volgens de bouwtekening. Wat jij het leukste vindt...

LEGO Architecture

LEGO Architecture geeft jou de mogelijkheid iconische bouwwerken van dichtbij te zien... nadat je ze gebouwd hebt!

LEGO Ideas

Soms hebben LEGO Fanaten een fantastisch idee, en dan neemt LEGO dat over en brengt deze set uit. LEGO Ideas

LEGO StarWars

De coolste LEGO van het universum... met allerlei ruimte schepen om de scenes na te spelen. Mee ook helmen van de Stormtrooper bijvoorbeeld.