Een beetje grotere stenen en heldere, kleurrijke illustraties zorgen voor een uitstekende manier voor kleuters om te ontdekken en te spelen. Help je kleintjes nieuwe werelden creëren - en begrijp die van hen - alles terwijl ze handvaardigheid verbeteren en hun verbeelding opbouwen. De beste start voor een leven vol creativiteit!

1 - 2
Spelen Is Leren
Deze thema's maken een geweldige start in de LEGO® wereld! Van het maken van speelgoed aan thema sets, kunnen uw kleintjes hun creativiteit ontwikkelen, terwijl ze probleemoplossende vaardigheden leren en nieuwe rollen spelen. Eindeloze plezier - perfect om de opwinding van ontdekking en spel te ervaren.
 

3 - 5

Ontdek de wereld

6 - 7

Ga op onderzoek uit!


7-8
Action-Packed Fun!
Leuke, actiegerichte thema's die rollenspel, creativiteit inspireren en probleemoplossende vaardigheden opbouwen. LEGO® speelgoed voor kinderen van 7-8 jaar zijn ontworpen om hen te helpen hun wereld te verkennen en hun vaardigheden uit te breiden met "high octane action" en eindeloos avontuur.
    
9-11
Creativiteit ontketenen
Spannende rollenspelervaringen.... ongeëvenaard. Perfect voor spel en om creativiteit vrij te laten stromen! Ontdek een spannende wereld die uitdaagt en inspireert. Van LEGO® videospelletjes en robotica naar themetsets, om probleemoplossende vaardigheden en kick-start fantasie te helpen ontwikkelen.
 
12+
Uitdagende creativiteit
De ontwikkeling van een kind gaat echt op overdreven rond 12-jarige leeftijd. Ze zijn klaar voor meer ingewikkelde uitdagingen, om hun uitvindingen en artistieke creaties uit hun eigen verbeelding te brengen. Van speelgoed tot robotica, modellen van items gebaseerd op films, de perfecte producten om creativiteit te inspireren en uitdagen!

16+