FUNKO POP! RSS

FUNKO POP! -

Dag meneer Moonman ... Hallo Moon Person!In overeenstemming met enkele nieuwe veranderingen op het netwerk, schrapt MTV de geslachtsgebonden VMA-trofee, liefdevol de 'Moonman' genoemd, ten gunste van een gendervrije ruimtereiziger, die voortaan bekend zal staan als de 'Moon Person'.In een interview met de New York Times zei MTV-president Chris McCarthy dat, naast het wegwerken van de gendercategorieën bij de 2017 MTV Movie Awards en de komende MTV VMA's van 2017, de winnaars de genderneutrale figuur mee naar huis zouden nemen. In het interview zei McCarthy: "Waarom zou het een man zijn? Het kan een man zijn, het kan een vrouw zijn,...

Meer lezen

FUNKO POP! -

Een tijdje geleden hebben we Funko Pop! in ons assortiment opgenomen. In onze winkel in Den Bosch hebben we inmiddels een mooi schap gemaakt met veel varianten van deze geweldige poppetjes...  Maar... er zijn zoooooo veel verschillende varianten dat we graag van jou willen weten welke Funko Pop's je nog mist op onze site. Zou je ons willen helpen met een advies te geven welke Funko Pop's populair zijn en veel gevraagd worden, zowel nu als in de toekomst?

Meer lezen

FUNKO POP! -

Wauw! Dat is gaaf! Spaar nu alle FUNKO POP items. Supergrappige en gedetailleerde vinyl poppen van superhelden die leuk zijn om te sparen. Bekijk alle sets NU op onze website.

Meer lezen