LEGO® 10255 Exclusive

LEGO®
Lego 10255
Leeftijd 12+
PRE ORDER
  • Beschrijving
  • Meer

LEGO® Exclusive 10255 Creator Expert plein. Lees meer…

Maak een reis naar het prachtige plein, ontwikkeld om de tien jaar van LEGO® modulaire gebouwen te vieren, met een schat aan onovertroffen, ingewikkelde details en verborgen verrassingen. De gemakkelijk te verwijderen bouwdelen geven toegang tot het zeer gedetailleerde interieur, bestaande uit een begane grond met een bakker, bloemist winkel en café, een middelste niveau met een muziekwinkel, fotostudio en tandartspraktijk, en een hoger niveau dansstudio en appartement met toegang tot een dakterras met barbecue.

De buitenkant van het gebouw is voorzien van een gedetailleerde stoep met terras meubilair, fontein, straatlantaarns en een zeer uitgebreide gevel met prachtig gedetailleerde ramen en deuren, drie uithangborden, toren en een decoratieve daklijn.

Verzamel en bouw een hele stad met de LEGO Creator Expert Modulair Bouwen serie 10243 Parijse restaurant, 10246 Detective's Office en 10.251 Brick Bank. Omvat acht minifiguren en een baby figuur.


Omvat acht minifiguren: een tandarts, barista, bakker, bloemist, muziekwinkel assistant, danser, fotograaf en een LEGO® fan, plus een baby figuur.


Accessoires zijn een ballerina rok, Chihuahua, pretzel, sier kip en snoep. Ook is voorzien van een bebouwbare telefoon, grill, kinderwagen en bebouwbare lampen. Verwijder het gebouw secties om toegang te krijgen tot de gedetailleerde interieur. Stel de camera statief en foto's te nemen rondom het plein. Leunen de tandartsstoel en onthul die parelwitte tanden! Open de ovendeur om uw vers gebakken broodjes te verwijderen. Klap de slaapbank en ontspan terwijl u uw modulaire gebouwen collectie bewondert!
Vier modulaire gebouwen met dit geweldige 10e verjaardag LEGO® Creator Expert set!
Deze set biedt een leeftijd passende build and play ervaring vanaf 16 jaar.


Met meer dan 4000 LEGO ® stukken, stelt dit model echt zet je LEGO® bouw vaardigheden op de proef!
Nieuwe versierde elementen omvatten een tandarts torso, tandarts raam en 2x3 tegel met de 10182 Café Corner box front. Bevat veel gebogen en hoek hoek tegels, garagedeuren gebruikt als box ramen en LEGO® Technic graafmachine bolletjes gebruikt als dakelementen.

Verzamel en bouw een hele stad met de LEGO® Creator Expert Modulair Bouwen serie

- 10243 Parijse restaurant,

- 10246 Detective's Office en

- 10251 Brick Bank.


Maatregelen meer dan 13 "(35cm) hoog, 14" (38cm) breed en 9 "(25cm) diep.

Gerelateerde Producten