In september 2013 openden we onze eerste "echte" winkel. We zijn druk aan het schilderen, timmeren, zagen en inrichten geweest: 2T-Toys is de eerste winkel met het complete programma van LEGO® en Playmobil onder 1 dak. Op 7 september 2013 was de officiële opening.
 
Bij onze "Speelgoed Experience" zijn veel opgebouwde modellen te bewonderen, op zo'n 150 m2 presenteren we alles wat LEGO® en Playmobil kan leveren. Het adres is Orthen 16-18, op zo'n 3 minuten van de A59 en A2. Onze winkel is rolstoel vriendelijk en parkeren voor de deur! De prijzen in de winkel zijn leidend.
 
Je ouders krijgen een kopje koffie terwijl jij rondkijkt, of speelt. Er zal vaak iemand aanwezig zijn uit het 2T-team die LEGO®  op bouwt aan een grote tafel, daar kun jij ook lekker bouwen. LET OP; we pakken niet in, maar hebben wel cadeaupapier. De parkeerplaats van de winkel is voor de deur, omdat we begaan zijn met het milieu hebben we ook geen plastic tassen. De LEGO®  enthousiasten die onze winkel al bezochten vonden onze winkel zo gezellig dat we in 2013 al meteen werden uitgeroepen tot gezelligste winkel van Den Bosch. Klik hier voor de openingstijden.
 
We hebben alle LEGO®  Exclusive items, en omdat ons magazijn achter de winkel ligt kunnen we altijd alles leveren, het moet heel vreemd zijn willen we een item niet op voorraad hebben. Je kunt in de winkel ook betalen met pin, met de 2T-Toys kadobon of met VVV Cadeaubonnen of een combinatie daarvan.
 
Waarvoor kun je nog meer terecht bij 2T-Toys shop?
  •  
  • Simone van Nuland

   2T-Toys

   Orthen 16-18

   5231 XS 's-Hertogenbosch

   06-20653022 

   KVK 17169060

   BTW Nr: NL161901621.B01

    

    

   Meer weten? kijk op onze Facebook pagina      

    

   LEGO Creator

   LEGO® Creator is voor de wat meer ervarener bouwer. Gebouwen, voertuigen, kermis en meer...

   Klik hier

   LEGO Juniors

   De kids die DUPLO® voorbij zijn maar nog niet toe aan de moeilijkere items is er LEGO Juniors!

   Klik  hier