Over het algemeen zijn LEGO fans ook fans van snelle auto's... daarom speciaal voor jou kans om gratis mee te rijden met een echte supersnelle Ferrari California 4.3 V8 op zaterdag 31 maart aanstaande....

De Ferrari California is een snelle sportauto van Ferrari. Met een V8 motor met 4.3 liter inhoud levert deze super sportwagen bijna 500 pk. Daarmee ga je van 0  tot 100 kilometer per uur in slechts 3.8 seconden. Vol gas rijdt deze auto meer dan 300 kilometer per uur.

 Speciaal voor de fans van LEGO, 2TTOYS en Ferrari komt er op 31 maart aanstaande rond 12:00 een echte rode Ferrari California naar de 2T-Shop in Den Bosch.... en jij kunt mee rijden voor een onvergetelijke rit. De rit duurt ongeveer 15 minuten, slechts 6 mensen maken kans op de supergave rit. Op 24 maart 2018 maken we via onze Facebook pagina bekend welke 6 Liefhebbers er mee mag rijden met de Ferrari.

Als je niet wordt uitverkozen mee te rijden ben je natuurlijk wel van harte welkom om de Ferrari van dichtbij te komen bekijken en uitleg te krijgen over de ins- en outs van deze Italiaanse sportwagen.

 

Wat moet je doen om kans te maken op een onvergetelijke rit?

Als je iets bestelt bij www.2ttoys.nl, bestel dan meteen onderstaand  "artikel" mee en maak automatisch kans

Of

Vindt dit bericht leuk op onze Facebook pagina en schrijf dat je graag wil meerijden met een echte Ferrari "Speedracer" Ferrari California. We vinden het heel leuk als je onze Facebook pagina liked en deelt.

Of

Laat een recensie achter door via GOOGLE naar onze site te zoeken, via de informatie over 2TTOYS rechts op het scherm kun je een recensie achterlaten met als titel "Ik wil graag meerijden met een echte Ferrari Speedracer bij de leukste LEGO winkel van Nederland"

 

 

 

KANS OP EEN RIT MET EEN FERRARI

Ik maak graag kans op een rit met een echte Ferrari. Lees meer...

BESTEL NU!