Waar we allemaal op hebben gewacht is er eindelijk! Een pakket met programmeerbare sets voor jongere kinderen. In augustus 2017 mogen we de set 17101 aan ons assortiment toevoegen, de Boost Creative Toolbox. Combineer het traditionele LEGO bouwen met hedendaagse geavanceerde technologie en jouw creativiteit… Deze Mini Mindstorms zal kinderen aanzetten om ook thuis aan de slag te gaan met programmeren. Download de gratis app op je tablet en volg het stappenplan om de 5 multifunctionele modellen te maken. Maak kennis met Vernie de robot die maar liefst in 4 andere gedaantes kan verschijnen, al naar gelang wat je bouwt: de Rover, de Guitar, Frankie the Cat of de AutoBuilder, een model dat automatisch kleine LEGO® builds kan bouwen.

In de set vind je een speelmat die gebruikt wordt bij bepaalde spelletjes en een leuke poster. Gebruik de app om te gaan coderen en kijk hoe jouw modellen tot leven komen.

Zet de volgende stap in het bouwen, codeer en creëer zo gemotoriseerde robots met afstands- en kleursensoren en nog veel meer…

VERWACHT

LEGO® 17101 Boost

LEGO® Boost 17101 Creative Toolbox. Lees meer...

Lego 17101
VERWACHT

LEGO® 17101 Boost

LEGO® Boost 17101 Creative Toolbox. Een nieuwe super coole lijn van LEGO. Lees meer...

LEVERBAAR 1-8-2017

Lego 17101